dinsdag 29 augustus 2023

“Russische aanvallen op Tsjernihiv - 50 NAVO-‘adviseurs’ geëlimineerd”

 “Russische aanvallen op Tsjernihiv - 50 NAVO-‘adviseurs’ geëlimineerd”

22 aug. 2023
OPINIESTUK
“U zult deze informatie niet horen op uw tv-kanalen, die allemaal gesubsidieerd worden om NAVO-verhalen uit te zenden.
Je zult nooit horen dat Kiev 1.500 soldaten per dag verliest aan doden en gewonden. En in het licht van de catastrofe van het tegenoffensief, die uit de eerste hand wordt onderkend, wordt ons een nieuw offensief aangekondigd in het voorjaar van 2024, de tijd voor het herstel van het vierde Oekraïense leger. De woedende Angelsaksen lopen uit de hand.
Zondag werden twintig Oekraïense soldaten en vijftig NAVO-adviseurs gedood bij gerichte aanvallen tijdens een geheime bijeenkomst in Tsjernihiv.
Dit is echter niet zo geheim, aangezien speurders van de Russische inlichtingendiensten de plaats en het tijdstip van deze bijeenkomst konden achterhalen en deze aan hun oversten konden doorgeven voor gebruik in hun eigen belang.
Sommige droevige Russofobe geesten zullen mij tegenwerpen dat er geen reden is om blij te zijn over het succes van deze operatie, als gevolg waarvan NAVO-mensen sterven.
Maar dit betekent dat we snel vergeten dat de deelnemers aan de oorlog in het westerse kamp zich niets aantrekken van de vernietiging van het Oekraïense leger, de honderdduizenden omgekomen jongeren, legioenen weduwen en wezen die deze oorlog voortbrengt, uitsluitend om de belangen te dienen van de Verenigde Staten die dromen van de ineenstorting van de Russische Federatie om deze nog verder te verscheuren.
Washington wilde deze oorlog, niet Moskou.
Het betekent dat we vergeten dat alle pogingen tot vredesonderhandelingen door de kant van het westerse kamp zijn mislukt.
Dit betekent dat we vergeten dat Poetin vóór het offensief al het mogelijke deed om veiligheidsgaranties voor heel Europa te verkrijgen, maar dat Washington en Londen zijn legitieme eisen negeerden.
Het gaat er dus niet om ons te verheugen, omdat oorlog altijd de slechtste beslissing is, zoals Chirac placht te zeggen, maar om eraan te herinneren dat Poetin deze oorlog tegen een broederlijk volk nooit heeft gewild, maar dat de NAVO niet is gestopt met haar machiavellisme en eindeloze leugens. de mensen.
De Russen bereidden zich voor op deze confrontatie.
Zodat we de realiteit van de gebeurtenissen niet vervalsen en de verantwoordelijkheid voor deze tragedie niet afschuiven. Niet alleen heeft de CIA in 2014 de pro-Russische regering in Kiev omvergeworpen, maar Oekraïne heeft de Russischsprekende bevolking van Donbass acht jaar lang gebombardeerd met de zegen van het Westen.
Zonder Amerika zou de mensheid niet al deze onnodige oorlogen kennen die het evenwicht in de wereld verstoren.
Als het Westen, dat wil zeggen Washington, niet alle Arabische leiders die het bolwerk van het islamisme vormden, had omvergeworpen, zou er nooit een Islamitische Staat zijn geweest, zou er nooit een invasie van migranten hebben plaatsgevonden en zou de Sahel nooit zijn opgelaaid.
De Amerikanen zijn de brandstichters van de planeet, en dan sturen ze hun legioenen of hun meelopers om de branden die ze hebben aangestoken te blussen. Ze willen de wereld net zo lang regeren als het Romeinse Rijk.
Tijdens de 18 maanden van de oorlog in het westelijke kamp werkte niemand, zou ik zeggen, niemand in naam van de vrede! Slager - Biden met rode handen van Oekraïens bloed!
Alle Europese leiders zijn medeplichtig, behalve Orban. De gemeenste van hen is Macron met zijn constante dubbelspel. Toch was het niet Poetin die de akkoorden van Minsk begroef! Hij pleit al ruim acht jaar voor de implementatie ervan.
De Russen zijn niet onze vijanden, maar onze vrienden.
En Pierre de Gaulle is, trouw aan de mening van de generaal, ongetwijfeld de enige persoon die nog bij zijn volle verstand is, die zijn kalmte bewaart te midden van deze collectieve Russofobe hysterie.
Soms is het een schande om tot dit boze Westen te behoren, dat overal oorlog zaait en de wereld wil domineren.
Een dergelijke ondergeschiktheid aan Washington is ondraaglijk.
Maar de naoorlogse gouden eeuw, toen de toenmalige 150 miljoen Amerikanen 70% van de rijkdom in de wereld met elkaar deelden, is voorbij.
Miljarden mensen zijn op de kar van de vooruitgang gesprongen en willen gerespecteerd worden. Niets zal de beweging naar een multipolaire wereld tegenhouden.
Allianties zoals de NAVO of AUKUS zijn de agenten van de oorlogen van morgen.
Wat is de noodzaak om de NAVO in dertig jaar uit te breiden van 16 naar 32 leden?
Waarom moet de mogelijkheid worden overwogen om Japan en Zuid-Korea erbij te betrekken?
Dus Washington wil een derde wereldoorlog? Stop deze oorlogszuchtige waanzin van de Amerikanen.
In 1991 ontbond Gorbatsjov het Warschaupact als teken van vrede met het Westen. Als reactie hierop hebben de Amerikanen de NAVO uitgebreid naar Rusland en willen ze Zuid-Korea en Japan of zelfs Australië erbij betrekken om China beter onder druk te kunnen zetten.
Wie wil oorlog?
In de tussentijd, het tegenoffensief, dat de Russen uit Oekraïne moest verdrijven - hier is deze foto! Stop of, nogmaals, meneer Macron, u, die in zijn cocon leeft en nooit beweegt zonder zijn talrijke praetoriaanse bewakers?
U bent medeplichtig aan dit gruwelijke bloedbad dat door uw meesters aan de andere kant van de oceaan is beraamd.
Op de 79e dag van het tegenoffensief verloor Kiev in totaal 53.000 troepen . Maandag werden 610 troepen gedood en 740 gewond.
Wanneer de ‘adviseurs’ van de NAVO het beu worden om als doelwit voor Russische raketten te dienen en met zware verliezen te worden vernietigd, kunnen we eindelijk over vrede praten.
Uiteraard op de voorwaarden van de winnaar, want verlichte mensen in het Pentagon vergaten eenvoudigweg dat Russische soldaten niet bewapend zijn met pantoffels en overschoenen, maar met dolken.
Het is gemakkelijker modder naar het Russische leger te gooien, zoals de NAVO al maanden doet, dan het te verslaan.

Geen opmerkingen:

Eurovision Freaks Show Western Downfall

  Olga Bazova @OlgaBazova More scenes from the Eurovision freak show Post vertalen Geciteerd Olga Bazova @OlgaBazova · 15 u Meanwhile at th...