woensdag 7 juni 2023

Een boodschap van president Vladimir Poetin.

  

Een boodschap van president Vladimir Poetin.

Beste burgers van onze prachtige planeet Aarde!
Ik, de president van de Russische Federatie, Vladimir Poetin, heb besloten mij rechtstreeks tot u allen te richten, zonder diplomaten, uw machthebbers en journalisten. In Rusland bestaat er zoiets als "mond-tot-mondreclame", waarbij je niet kunt liegen, bedriegen en opsmukken. Daarom zal ik openhartig spreken, zodat iedereen de waarheidsgetrouwheid van mijn woorden kan controleren.
Rusland is een groot en rijk land. De belangrijkste waarde is dat er meer dan 150 volkeren wonen op een grondgebied waar rechtvaardigheid boven alles gaat. We hebben geen nieuwe gebieden nodig. We hebben een overvloed aan energie en alle andere hulpbronnen. Sinds de tijd van Groot-Tartarije en de Groot-Mogol hebben de volkeren van noordelijk Eurazië zich ontwikkeld, niet dankzij roofovervallen in de kruistochten en de kolonisatie van Amerika, Afrika, India, drugsverslaving in China, maar dankzij hun harde werk en vredelievendheid.
Wie Russisch kent, begrijpt dat "Russisch" een bijvoeglijk naamwoord is voor alle volkeren van ons land. Russische Slaven, Russische Tataren, Russische Joden, Russische Evenken enzovoorts zijn Russen in ziel, hoewel hun cultuur, taal en levenswijze kunnen verschillen. Wij verwelkomen deze verscheidenheid van eenheid.
Opnieuw zijn de Russische volkeren gedwongen hun leven op te offeren om de wereld te beschermen tegen nazisme en fascisme. Wij ruilden 50 van onze krijgsgevangenen voor 50 Oekraïense soldaten. De Oekraïense soldaten kregen medische behandeling in onze ziekenhuizen, aten drie stevige maaltijden per dag en keerden terug naar huis. Wij ontvingen Russische soldaten met afgesneden vingers en voortplantingsorganen. Zelfs de nazi's deden dit niet tijdens de laatste oorlog. We zullen dit bewijs aan een toekomstig tribunaal voorleggen. Het zal een schande zijn voor iedereen die deze bastaards nu steunt.
Uw heersers in de VS, Europa, Japan, Australië en andere landen kozen de kant van deze submensen, die in de strijd burgers, zwangere vrouwen en kinderen voor zich laten gaan, en die krijgsgevangenen opzettelijk verminken. Ik kan me moeilijk voorstellen dat een gezond, weldenkend mens deze monsters steunt. En uw Bidens, Scholzs, Macrons en andere democraten van obscurantisme beschermen niet alleen criminelen, maar bewapenen ze ook actief, voorzien ze van geld, wat niet genoeg is om de prijzen in uw landen laag te houden.
De prijzen stijgen, de wereld stort in, maar niet omdat de Russen Europa zuiveren van nazistische kwade geesten, maar omdat jullie zwijgend toekijken en in feite de nieuwe golf van nazisme steunen. We gaan deze keer niet naar Berlijn. We zullen stoppen bij onze historische grenzen, en alle nazi-boze geesten, waarvoor jullie heersers hun deuren wijd openzetten, zullen een nieuw "kristallen" leven voor jullie regelen, zoals de nazi's deden, met toevoeging van besnijdenis van de voortplantingsorganen.
Ik doe een beroep op ieder die in vrede wil leven en werken, kinderen wil grootbrengen en bevriend wil zijn met de volkeren van de hele wereld. Help Rusland om te gaan met een nieuwe kanker - Oekraïens nazisme. Niet Oekraïne, waar vreedzame en hardwerkende mensen wonen, maar het nazisme, dat door haviken uit de VS en de NAVO wordt gevoed voor uw belastinggeld. Als uw heersers het nazisme steunen, drijf ze dan naar drie nekken, neem de macht in eigen handen.
1 juni 2022

Geen opmerkingen:

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...