dinsdag 7 december 2021

blckbx: “Mensen zijn niet slecht, maar laf”

 

blckbx: nieuwste uitzending

TUE, DEC 07

“Mensen zijn niet slecht, maar laf” stelt Massapsycholoog Prof. Dr. Marten Brouwer...

“Mensen zijn niet slecht, maar laf” is een befaamde uitspraak van de - uit Friesland afkomstige - massapsycholoog Prof. Dr. Marten Brouwer, die in 2001 overleed. Emeritus Hoogleraar Cees Hamelink roept zijn oude leermeester Marten Brouwer letterlijk aan en vraagt hem om wijsheid en raad in deze bijzondere column, waarin zowel wordt teruggekeken als vooruitgeblikt in de toekomst die al maar naargeestiger lijkt te worden.

 BEKIJK UITZENDING 

recente uitzendingen

SAT, DEC 04

“De waarheid over Sint & Piet”, interview met de maker van de docu “Wild Geraas”...

Sinterklaas staat weer voor de deur en daarmee ook zwarte piet inclusief de zak en de roe”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending.

"Ik sla stoute kinderen" zei een roodbruine, langharige en totaal anders ogende zwarte piet in Frankrijk. Overal in Europa vieren ze het kennelijk anders en dat onderzocht journalist en documentairemaker Arnold Jan Scheer in zijn docu Wild Geraas waaraan hij maar liefst 20 jaar werkte.

 BEKIJK UITZENDING 

FRI, DEC 03

”Dit is het cruciale moment!” blijkt uit confronterende Britse documentaire...

De voorgestelde wereldwijde uitrol van Vaccinpaspoorten heeft niets te maken met uw gezondheid. Vaccinpaspoorten zijn een Trojaans paard dat wordt gebruikt om een volledig nieuw type gecontroleerde en bewaakte samenleving te creëren waarin de vrijheid die we vandaag genieten een verre herinnering zal zijn”, stelt de voiceover aan het begin van de docu.

 BEKIJK DOCU 

TUE, NOV 30

“We zijn neurotisch en geobsedeerd door angst voor ziektekiemen” aldus George Carlin...

George Carlin, een Amerikaanse stand up comedian gaf in 1999 een show onder de titel "You are all diseased"...een hilarische aanklacht tegen de al maar angstiger worden Amerikaanse bevolking die vrijheid, avontuur en levenskwaliteit zo maar verruilt voor veiligheid. We zijn inmiddels 22 jaar verder en hoe actueel is het stuk van Carlin nu, waarbij we in de angst om te sterven aan relatief ongevaarlijk virus voor de meeste mensen, over het hoofd zien dat we alles wat de moeite waard is om te leven vernietigen.

 BEKIJK VIDEO 

THU, NOV 25

“Booster nabeschouwing met Wim Hof alias The Iceman!” vrijdag 26 nov. 20:00 uur LIVE op blckbx.tv…

Vrijdag 26 november kunnen we weer rekenen op een persconferentie. Maar jullie kunnen ook rekenen op een nabeschouwing met veel interessante gasten waaronder Wim Hof. Hij komt speciaal langs om ons een echte booster te geven...met levensenergie, geestelijke kracht, positiviteit en vertrouwen, vertrouwen op je eigen lijf.

 BEKIJK LIVESTREAM TERUG 

WED, NOV 17

"Over het post-Corona tijdperk en onze toekomst", de zevende en laatste aflevering van Tegenwind; de rondetafel..

In deze zevendelige documentaire reeks laat journalistenkoppel Jakobien Huisman en Alain Grootaers zes academici aan het woord die tijdens de coronacrisis de moed hadden om kritisch te staan tegenover het gevoerde coronabeleid en het officiële narratief. Deze laatste aflevering brengt hen allen samen voor een afsluitend rondetafelgesprek.

 BEKIJK DOCU 

THU, NOV 11

Olie voor de ziel, 12 nov. 20:00 uur na de persconferentie. LIVE nabeschouwing + onze reporter vanuit Den Haag…

12 november zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge ons van 19:00 uur informeren over datgene wat de alerte burger allang zag aankomen. Een nieuwe lockdown en de opmaat naar de introductie van het 2G systeem.

De BLCKBX studio is nog in aanbouw dus we gaan vanaf de redactievloer met een select gezelschap de uitdaging aan. We gaan kijken naar deze persconferentie op de tv’s in de redactieruimte en dat zal voor sommigen een zware dobber zijn. Maar we gaan ook relativeren, analyseren en duiding geven in de nabeschouwing die we livestreamen vanaf de plek waar BLCKBX binnenkort haar dagelijks nieuws produceert.

 BEKIJK LIVESTREAM TERUG 

WED, NOV 10

”Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan?” vraagt filmmaker Marijn Poels in docu Headwind”21...

Documentairemaker Marijn Poels kwam onlangs met alweer zijn 4de film over climatchange. Na “The Uncertainty Has Settled “, volgen “Paradogma”, “Het goede doel heiligt de middelen" en nu dus “Headwind”21”.

Headwind”21 is de titel van zijn nieuwe geesteskind...een film waarin Marijn Poels de confrontatie niet uit de weg gaat. Samen met voormalig bankier Alexander Pohl op zoek gaat naar antwoorden in o.a. Zweden.

 BEKIJK UITZENDING 



open the blckbx!

of volg ons op twitter | instagram | facebook | telegram

Geen opmerkingen:

Corruptie Kiev

  Nieuwe posts bekijken Gesprek Roberto @UniqueMongolia · 19 u Meanwhile Ukrainian government representatives are on vacations in Menton, F...