woensdag 12 februari 2020

Willem Post Als Mainstream-Journalist 2

Onder de kop: 'Amerika-deskundige Willem Post: stemmers belonen beleid Obama' verkondigde Amerika-propagandist Willem Post op 7 november 2012 vanuit Den Haag:

De kiezers hebben het beleid van president Obama beloond. Zijn inzet om de economie uit het slop te trekken heeft de doorslag gegeven.

Dat stelt Amerika-deskundige Willem Post tegenover Omroep West. Hij is woensdagochtend een van de honderden aanwezigen bij het 'Who's the President' ontbijt in het Kurhaus in Scheveningen.

Obama mag dan zeker niet alles van zijn plannen hebben gerealiseerd, volgens Post hebben zijn inspanningen het land toch enorm vooruit geholpen. 'Dat hebben de kiezers gezien.'


In werkelijkheid zorgde Obama, in 2008 aan de macht gekomen met de leuze 'change we can believe in,' ervoor dat in 2012 het opkomstcijfer met nog eens 3,3 procent zakte, naar een dieptepunt van 54,9 procent. Met andere woorden: meer dan 45 procent van de Amerikaanse kiesgerechtigden vond het dat jaar niet de moeite waard om te stemmen. In tegenstelling tot wat Willem Post van de reactionaire denktank Clingendael beweert 'hebben de kiezers' juist absoluut niet 'gezien' dat Obama's 'inspanningen het land toch enorm vooruit' hadden geholpen. Kortom, zelfs na de verkiezingen blijft Post doorgaan met zijn mainstream-propaganda. Wat betreft Post's andere 'droom kandidaat' Bill Clinton. Het opkomst-percentage daalde tijdens diens herverkiezing 6,6 procent naar 49,00 procent, een historisch diepterecord sinds 1828, toen de opkomstcijfers voor het eerst werden bijgehouden. Met andere woorden: voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis kwam de meerderheid van de Amerikaanse kiesgerechtigden dat jaar, 1996, niet opdagen. En niemand van de polderpers die deze feiten ooit durft te openbaren.





   

Geen opmerkingen:

Fascism in America

TEXAS STATE TROOPERS, IN FULL RIOT GEAR ARE PHYSICALLY DRAGGING STUDENTS OFF THE ENCAMPMENT. IS THIS NOT FASCISM? WHERE IS THE 1ST AMENDME...