donderdag 28 februari 2019

NOS NEP NIEUWS





De NOS bericht:

Trump wist dat WikiLeaks mails Democraten zou lekken, zegt Cohen

President Trump wist dat WikiLeaks gehackte e-mails van de Democraten zou gaan lekken. Dat zei Michael Cohen, de oud-advocaat van president Trump, onder ede bij een hoorzitting in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.
Cohen zegt dat Trump wist dat zijn adviseur Roger Stone in gesprek was met WikiLeaks om e-mails van de Democraten te lekken. "In 2016, een paar dagen voor het congres van de Democraten, was ik in het kantoor van Trump", zei Cohen. "Stone hing aan de lijn en vertelde aan Trump dat hij net een telefoontje had gehad van Julian Assange. Die had aan Stone verteld dat er een enorme hoeveelheid mails zou worden gelekt, wat de campagne van Hillary Clinton zou beschadigen."
Volgens Cohen reageerde Trump daarop met de mededeling: "Zou dat niet geweldig zijn?"
WikiLeaks heeft via Twitter gereageerd op de uitspraken van Cohen. De organisatie zegt dat Stone en Assange nooit telefonisch met elkaar hebben gesproken.
https://nos.nl/artikel/2273707-trump-wist-dat-wikileaks-mails-democraten-zou-lekken-zegt-cohen.html
Dit is Fake News, aangezien iedereen die geinteresseerd was in deze informatie al veel eerder voordat Trump het wist, hiervan op de hoogte was, aangezien Assange dit zelf al had gemeld. Maar dat verzwijgen de mainstream media. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=E1itMF_BYeU&feature=share&fbclid=IwAR1kgzMtcSKMqRWgYfLS8r5m5DxazibYf9S6R3dUP59YrRxUksWo1Q-IiJQ

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zie video screened at UN Human Rights Council meeting, February 28, 2019

https://www.youtube.com/watch?v=UzTYXjVQRaA&feature=youtu.be

Herman

Anoniem zei

Zie video screened at UN Human Rights Council meeting, February 28, 2019

https://www.youtube.com/watch?v=UzTYXjVQRaA&feature=youtu.be

Herman

The West is Supporting Terror For A Long Time

  https://twitter.com/danielmkovalik/status/1786398579403207093 Nieuwe posts bekijken Gesprek Dan Kovalik @danielmkovalik The reason behind ...