dinsdag 4 juni 2024

Blijf je klappen en stem jij donderdag op #sneuvelbereidheid?

dinsdag 4 juni 2024

 

https://x.com/robertpijkeren/status/1797876815614374172

Blijf je klappen en stem jij donderdag op #sneuvelbereidheid, of met je gezond verstand! Ik wil vrede en stem op , .
45,8K
Weergaven

  



1 opmerking:

  1. Tja wat te stemmen.
    FVD ? Die eenzame Forum-school in Almere is een beetje zielig. Veel bedreigingen voor Nederland worden nogal opgeblazen naar mijn gevoel. Nexit ? Ik zou echt niet weten hoe of dat economisch goed uitpakt. De "Ideeënwereld an sich" lijkt soms te leidend te zijn voor de partij , maar ik heb eigenlijk geen probleem met een twijfelzaaiende intellectuele mini-partij in Brussel. Het grootste probleem dat ik met de partij heb is dat ze economisch onversneden rechts beleid zouden voeren , als men het voor het zeggen zouden hebben. Het grote pluspunt is , dat ze de enige zijn die vraagtekens zetten bij het nut de Oekraïne -oorlog , alhoewel ik zelf vermoed dat animositeit t.o.v. Rusland altijd zal blijven omdat het land barst van het gas en andere grondstoffen. Is altijd zo geweest , zal altijd zo blijven , zeker als competitie om grondstoffen gaat.
    En toch stem ik zelf nu eens op de welbespraakte Ralf P. Zalf , aangezien hij wekelijks verslag gaat doen hoe het er in Brussel toegaat , alhoewel mij al bekend is dat het democratisch gehalte van dat parlement de facto nul is.
    Ik stem dus op de vrolijke euro-verslaggever Ralf. Met het banksaldo van Ralf zou ik trouwens waarschijnlijk net zo vrolijk zijn en luchtig door het leven gaan.

    BeantwoordenVerwijderen