dinsdag 1 juni 2010

Israel als Schurkenstaat 209


Het NAVO-lid Turkije helpt zijn burgers die door het niet NAVO-lid Israel werden vermoord of verwond. Welke partij steunt Nederland? Het NAVO-lid of de 'Joodse staat'? Volgens de NAVO-statuten dient Nederland Turkije te steunen. Een aanval op 1 van de leden wordt beschouwd als een aanval op allen. Vandaar dat wij in Afghanistan zitten.

Free Gaza: Turkije stuurt 3 vliegtuigen naar Israël

(Belga) De Turkse regering heeft dinsdag drie vliegtuigen naar Israël gestuurd om de doden en gewonden van de Israëlische aanval op een humanitair scheepskonvooi op te pikken. Dat meldt het Turkse persagentschap Anadolu. De regering in Ankara had Israël maandag al opgeroepen om de aangehouden Gaza-activisten en hun schepen vrij te laten.

Ondertussen zijn in Athene al 6, van de in totaal 36 Grieken, aangekomen die deel uitmaakten van het aangevallen konvooi met hulpgoederen voor de Gazastrook. De Griekse autoriteiten benadrukken dat ze in contact blijven met de Israëlische regering in verband met de vrijlating van de overige 30 mensen. De Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties heeft ondertussen een spoedzitting bijeengeroepen over het incident waarbij minstens 9 doden vielen. (MDP)
Bron: Belga

Geen opmerkingen:

Een reactie posten