maandag 31 mei 2010

Israel als Schurkenstaat 213



Paul heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Israel als Schurkenstaat 210" achtergelaten:

Soldaten krijgen klappen:
http://zaplog.nl/zaplog/article/israelische_bestorming_van_de_mavi_marmara_op_idf_videobeelden
Voorwaar geen watjes die activisten

En inderdaad, terecht proberen de activisten de illegale verovering van een schip in internationale wateren te voorkomen en proberen ze de Israelische commando's van boord te meppen. Maar in plaats van zich terug te trekken begon het Israelische leger met het vermoorden van burgers, net zoals het al jaren doet.

Sonja heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Israel als Schurkenstaat 200" achtergelaten:

Wat nu als Israël eens hetzelfde zou doen met Nederlanders op Nederlands grondgebied? Natuurlijk is dat minder erg dan wat ze met de Palestijnen doen, omdat wij niet ook nog eens door Israël bezet worden. Stel je eens voor dat er een demonstratie tegen Israël in Den Haag is, en er komen ineens een paar busjes met Israëlische commando's aanrijden die op de menigte begint te schieten? Omdat ze een gevaar zijn voor de staat Israël? Omdat "Hamas en Al Qaeda" meedemonstreerden? Omdat ze wapens bij zich zouden hebben? Omdat zij de busjes van de commando's 'aanvielen'?

Dat kun je een belachelijke vergelijking vinden, maar zo belachelijk is dat niet. Denk maar aan de Israëlische exterminators in Dubai. Paspoorten van burgers worden gestolen (met hulp van ambassades) en gebruikt door de mossad, die ze daarmee in levensgevaar brengen. Israël heeft lak aan zaken als nationale integriteit. En we hadden laatst bijna een mossad informant of agent in ons parlement - voor zover ze er al niet zitten.

6 opmerkingen:

  1. En vermoedelijk zou Maxime "Hekking" Verhagen alle begrip opbrengen voor deze dappere en noodzakelijke daad van zelfverdediging, Sonja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verhagen is de grootste schoft van BZ die wij ooit gehad hebben. Als hij een attack krijgt, gaat bij mij de vlag uit.

    anzi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O ja en het Israelische leger, dat ook graag als een stelletje gevoelige jankerds wordt gepresenteerd, heeft daadwerkelijk sinds 1967 geen oorlog meer kunnen winnen van een gelijkwaardig te achten tegenstander.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wilders zal zijn klep echt niet dichthouden en wat dacht je van die andere nepjood Naftaniel? Waarom rotten ze niet op, wat doen ze hier?

    anzi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Harry twittert

    Minister Verhagen wil dat Israël de aanval op het konvooi zelf onderzoekt. Zullen we Al Kaida dan ook maar vragen 9/11 te onderzoeken?

    Hoezo, Harry, jij gaat toch ook om de tafel met tuig die deze moorden goedpraat en wat aanzet tot meer moorden?
    Wat is het verschil?

    anzi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Flotilla murders

    Ongeveer 249.000 resultaten nu

    anzi

    BeantwoordenVerwijderen