maandag 31 mei 2010

De CIDI Propaganda 14


Even voor alle duidelijkheid: wanneer Joods-Israelische commando's met geweld een schip in internationale wateren veroveren, dan mag de bemanning zich tegen deze illegale verovering verzetten, net zoals de bemanning van een Nederlands koopvaardijschip zich mag verzetten tegen Somalische piraten. Het argument dat het hier om Joden gaat en niet om Somaliers is totale nonsens.


Laws of the Sea:

article 89 states: 'No state may validly purport to subject any part of the high seas to its sovereignity.'


http://www.youtube.com/watch?v=qypNDvEz_yI

Ziehier: de CIDI-propaganda, die nu openlijk tegen de belangen van het Westen kiest om de belangen van de 'Joodse staat' te steunen. Kan ook tegen het CIDI nu eens een strafrechtelijk onderzoek worden ingesteld vanwege het steunen van terrorisme?


Ooggetuige: 1e mariniers hadden slechts paintball guns

MA 31-05-2010
Kopafbeelding

Regeringswoordvoerders uit de hele wereld reageren geschokt op de Israelische aanval op 'Gazaschepen' vanmorgen, waarbij tenminste 15 doden vielen. Zij eisen onderzoek naar de precieze toedracht van de tragedie. Die is nog onbekend. De eerste mariniers die aan boord gingen waren slecht bewapend en hadden instructies vooral niet te schieten.

Uit een ooggetuigeverslag van een Israelische 'embedded' journalist blijkt dat de eerste mariniers die aan boord gingen slechts waren uitgerust met paintball-geweren en handwapens, die zij echter niet mochten gebruiken. "Niet schieten, niet schieten", riepen zij tegen elkaar, terwijl ze werden aangevallen met ijzeren staven en scherpe voorwerpen. (zie de beelden hieronder) De actievoerders boden veel meer tegenstand dan verwacht. Uit interviews met teruggekeerde mariniers blijkt dat zij werden beschoten.

Het Witte Huis betreurt de doden en gaat onderzoeken hoe deze tragedie heeft kunnen gebeuren, zei een woordvoerder. Minister Verhagen is "zeer geschokt" wil dat Israel een onderzoek instelt en eist vandaag nog opheldering van de Israelische ambassadeur. Ook de EU eist een onderzoek. Diverse EU-landen roepen Israel op de Gazastrook onmiddellijk open te stellen voor goederen en mensen.

Op dit moment lopen er schepen uit de vloot de haven van Ashdod binnen en worden activoerders verhoord.
Lees hier de achtergrond van de aanval.


De loyaliteit van het CIDI ligt niet bij het Westen, maar bij Israel.

2 opmerkingen:

  1. Cidi: Minister Verhagen is "zeer geschokt" wil dat Israel een onderzoek instelt

    Dus Israel onderzoekt Israel, Verhagen? Piraten hebben altijd een vriendje op de wal nodig.

    eGast

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uit de video kun je weinig opmaken, behalve dat mensen van alles pakken om zich mee te verdedigen. Je kunt niet eens zien wie wie is. Het is dan ook een video van het IDF, die natuurlijk nooit de eigen misdaden zal onthullen.
    Er staat zelfs bij dat de "rioters" een soldaat wilden "kidnappen". Ze konden namelijk gedachten lezen. Of misschien had iemand van de bemanning net even tijd om een email te schrijven tijdens het gevecht? En mensen zijn doodgeschoten met paintball geweren? Rijp voor de kliniek.

    BeantwoordenVerwijderen