maandag 31 mei 2010

Israel als Schurkenstaat 198

AdR aan mij
details weergeven 16:04 (43 minuten geleden)
AdR heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Israel als Schurkenstaat 196" achtergelaten:

"Van de ned ambassade goed nieuws, met bijna alle zekerheid is bekend dat Anne is ongedeerd is en overgebracht is naar Isr gevangenis"

Klein maar toch niet geheel onbelangrijk detail: de opvarenden bevonden zich op de vrije zee en zijn dus gekaapt.
Blijkbaar is de vermoede intentie van het varen naar het officieel niet tot Israel behorende Gaza reden genoeg om iemand vanaf zee te deporteren. De Nederlandse ambassade en Maxime "Hekking" Verhagen vinden het wel best.

Over "recht" zal men alleen horen mekkeren als het gebroodroofde Somalische vissers betreft die hun boten voor iets anders inzetten.



Sonja aan mij
details weergeven 16:46 (1 minuut geleden)
Sonja heeft een nieuwe reactie op uw bericht "De CIDI Propaganda 14" achtergelaten:

Uit de video kun je weinig opmaken, behalve dat mensen van alles pakken om zich mee te verdedigen. Je kunt niet eens zien wie wie is. Het is dan ook een video van het IDF, die natuurlijk nooit de eigen misdaden zal onthullen.
Er staat zelfs bij dat de "rioters" een soldaat wilden "kidnappen". Ze konden namelijk gedachten lezen. Of misschien had iemand van de bemanning net even tijd om een email te schrijven tijdens het gevecht? En mensen zijn doodgeschoten met paintball geweren? Rijp voor de kliniek.

2 opmerkingen:

  1. Naftaniël mocht op tv zeggen dat de bemanning van de boten van 'Hamas en Al Qaeda' waren (en een paar vredesactivisten). Over de paintball geweren van het IDF geen woord - hij wilde zichzelf op tv natuurlijk niet ook nog eens eeuwig belachelijk maken. De interviewer vroeg niet door.

    Wilders op tv, voor ik wegzapte meende hij dat 'Israël de plicht had om die wateren te beschermen'. Ook hier liet de interviewer hem lekker zijn gang gaan met zijn krankzinnige fantasieën.

    BeantwoordenVerwijderen