dinsdag 1 januari 2019

EUROGENDFOR – Het privé-leger van de EU

EUROGENDFOR – Het privé-leger van de EU-Grandeurs tegen de volkeren van Europa – Ingezet in Frankrijk!

Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat er tijdens de protesten in Frankrijk ook heel andere ordehandhavingstroepen aanwezig waren dan alleen de politie. Men heeft legervoertuigen gezien, maar reguliere Franse soldaten doken echter tussen de confrontaties bij de EU-militairen en de bevolking op.

Er waren gepantserde voertuigen met de EU-vlag of buitenlandse emblemen erop – zoals in de Tweet beneden – en strijders in volledige gevechtstenue, die blijkbaar niet tot de Franse politie behoren. Het lijkt erop dat de EUROGENDFOR werd ingezet, want sommige mensen hebben het embleem van de Eurogendfor gezien en herkenden het. Het blauwe wapen met het zwaard en het motto: “Lex paciferat” (de wet is gepacificeerd).
De populariteit van de president is in vrije val als geen ander voor hem. De Fransen bouwen hier en daar al guillotines met onmiskenbare aankondigingen aan president Macron.
En de protesten houden niet op.
De staatsmacht voelt zijn fundament afbrokkelen, de heersers worden bang. Er staat veel op het spel. Frankrijk is na Duitsland de grootste economie van de EU en heeft de grootste bevolkingsmassa. Als Frankrijk door een volksrevolutie uit de EU wordt geëlimineerd, is de EU ten einde. Daarnaast hebben de protesten van de Gele Hesjes zich verspreid naar Brussel, Nederland en Zweden. In Duitsland waren er al de eerste kleinere demonstraties in gele hesjes.
Kortom: Het borrelt geweldig in de ketel en de EU wordt steeds nerveuzer. De mensen grommen, schrijven de Franse kranten en zijn niet langer tevreden met een paar concessies. De mensen willen nu hun recht, een waardig leven en niet dagelijks ploeteren totdat ze voor een hongerloon omvallen. En het wil niet volgepropt worden met migranten die van het geld van de belastingbetaler leven en in het beste geval met hen concurreren in het dumpen van lonen.
Hoe lang men nog op de uitgeputte politiemacht kunt vertrouwen, is zeer de vraag. Ze kan elke dag haar knuppel neerleggen en naar huis gaan. Op dit moment proberen ze de politie met meer geld aan de haak te houden. Ook dat helpt niet lang meer, vreest men in het Elysée-paleis.
Maar er zit een joker in de mouw. De EU heeft juist voor dit doel een privé-leger in het leven geroepen: Een interventiemacht om rellen te onderdrukken: EUROGENDFOR. Het zijn in principe huursoldaten die op bevel van de EU in de lidstaten kunnen worden ingezet – en uit voorzorg nooit in hun eigen land, zodat er geen scrupules zullen zijn met het afranselen en schieten.
De interventiemacht is niet nieuw. De eerste oefeningen werden al in juni 2005 in Frankrijk uitgevoerd. Eurogendfor is op 20 juli 2006 officieel opgericht door Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Nederland. Het dient als samenwerkingsverband van de Franse Nationale Gendarmerie, de Italiaanse Carabinieri, de Spaanse Guardia Civil, de Portugese Guarda Nacional Republicana en de Nederlandse Koninklijke Marechaussee. Duitsland is nog niet geïntegreerd.
In totaal heeft Eurogendfor een “parate troepenmacht” van ongeveer 900 man; indien nodig kunnen 2300 strijders worden gemobiliseerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vicenza, Italië. Volgens Wikipedia kan de Europese politiemacht onder het commando van de Europese Unie, de Verenigde Naties, de NAVO, de OVSE en andere internationale organisaties of ad-hoc-coalities worden geplaatst. Ad-hoc-coalitie betekent dat er slechts twee instellingen op staats- of Europees of internationaal niveau hoeven te beslissen om de troepenmacht in te zetten, waarna ze marcheert.
Zij is niet gebonden aan het rechtsstelsel van het land waar zij is gevestigd. Dus als het in Nederland zou worden ingezet, zou alle Nederlandse wetgeving de facto uit kracht zijn, met inbegrip van de grondwet, die de onschendbaarheid van het leven en de waardigheid garandeert. Dit kan zover gaan tot de executie van revolutionairen, opstandelingen, dissidenten, of plunderaars.
Hoewel nauwelijks bekend of vermeld in de media, is de troepenmacht al ingezet in Bosnië en Herzegovina in 2007 en 2010, Afghanistan in 2009, Haïti in 2010, de Centraal-Afrikaanse Republiek en Mali in 2014 en Oekraïne in 2016.
Blijkbaar heeft de eerste testronde in Parijs ook al plaatsgevonden. Naast de onder EU-vlag rijdende pantservoertuigen waren er naar verluidt herkenbare Eurogendfor-troepen met badges, die werden ingezet om president Macron te beschermen, samen met diverse andere reguliere en paramilitaire politieagenten in Parijs, met name rond het Elysée-paleis.
In de sociale media werden de beelden gedeeld en met bezorgdheid becommentarieerd:
In deze Tweet wordt het explosieve punt duidelijk aan de orde gesteld: De EU is in oorlog met haar eigen volk. Dit is zogenaamd het grootse vredesproject van de EU. Het is nu duidelijk dat de EU bereid is om de protesten op haar grondgebied met bruut geweld neer te slaan. Het is bekend dat ongeveer 80% van de Fransen het protest van de Gele Hesjes steunt. Daarmee is alles gezegd. De EU slaat het volk neer. Dit heeft totaal niets met democratie te maken, maar is een groot, gewetenloos onderdrukkingsapparaat geworden dat het volk als vijand en bedreiging van zijn macht ziet.
Bron:


Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...