donderdag 27 december 2018

Nep nieuws van de politiek en reguliere media

Nep nieuws van de politiek en reguliere media, NOS, NRC, der Spiegel over Syrië en Rusland

Afbeeldingsresultaat voor nep nieuws reguliere media over syrie
Nieuwsuur doktor Shajul Islam vertelt dat Assad de “chemische”aanval gedaan heeft in Idlib. 
Eindelijk komt het aan het licht, het nep-nieuws van de gevestigde media, die een spreekbuis zijn van  diverse politieke partijen.In het verleden heb ik er al over  bericht, het nepnieuws van de NOS,waar zij terroristen aan  het woord laten en hen als “rebellen”,in Syrië beschouwen.  De  bron van het NOS nieuws en de politiek het SOHR  (Syrian Observatorium for Human Rights), één man in Coventry – Rami AbdulRahman, een moslim broeder en later  Al-Queda aanhanger, die vanuit zijn luie stoel in in Coventry  gebruikt werd als bron voor al het nieuws uit Syrië en de  bevolking trapte er zeven jaar lang in, in deze horror-sprookjes. 
De bron van het westen, deze man was dagelijks 7 jaar lang in het nieuws, NRC, NU, NOS en alle andere zogenaamde kwaliteitkranten, die nu moord en brand schreeuwen, omdat de “oorlog” in Syrië verloren is en de wapenindustrie verlies draait, ook de Nederlandse politiek heeft verloren, maar dat betekent nog niet dat “wij” het vergeten zijn, zij zullen op een dag zich moeten verantwoorden voor hun misdaden tegen de menselijkheid in Syrië!
Afbeeldingsresultaat voor rami abdul rahman

Het bureau wordt vanuit een tweekamer appartement in het Engelse Coventry gerund door één persoon, Rami Abdulrahman, een Syrische soenni-moslim, die daarnaast een kledingwinkel runt. Zijn geboortenaam is Osama Suleiman  pseudoniem Rami Abdul Rahman. dat  hij heeft aangenomen heeft tijdens zijn activisme voor Syrië. Na drie jaar gevangenisstraf (voor banden met de moslimbroeders, salafistische wahabi islam verspreiden en het beramen van aanslagen in Syrië) vluchtte Abdulrahman in het jaar 2000 naar het Verenigd Koninkrijk om een nieuwe, langere celstraf te vermijden.
In 2015 zei Abdulrahman in een interview met Russia Today, dat hij sinds 2000 niet meer in Syrië is geweest. In 2011 zei Abdulrahman in een interview met Reuters dat het observatorium in Syrië een netwerk van 200 mensen was. De New York Times schreef in april 2013, dat hij de hele dag aan de telefoon zat met zijn contacten in Syrië en alle informatie zelf controleert. In een artikel in The Guardian in 2012 is Abdulrahman door de journalist Charlie Skelton beschreven als een bron die feitelijk niet meer is dan een eenzelvige kledingverkoper, die zich voordoet als een organisatie met een “grootse” naam. 
Lees verder:

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...