dinsdag 6 november 2018

De Zionistische Haat Tegen de Democratie

Klassiek antisemitisme
Ook de alternatieve media staan bol van klassiek antisemitisme. Zo biedt het veelbekeken Youtube kanaal Café Weltschmerz een podium aan een bonte stoet antisemitische complotdenkers. Mensen als Arnoud van Doorn, Stan van Houcke, Cees Hamelink, George van Houts, Karel van Wolferen en Kees van der Pijl,
Not Saudis, Israelis blew up Twin Towers with help from Zionists in US govt

De ‘gederadicaliseerde’ Weltschmerz-medewerker Dennis Honing laat de kijker weten hoe je klassiek antisemitisme in een hedendaags jasje steekt.


False Flag
Maar Café Weltschmerz biedt meer. Volgens de oud-NRC journalist Karel van Wolferen zijn de terreuraanvallen op Charlie Hebdo, de Bataclan en de Joodse supermarkt in Parijs zogenaamde False Flag operaties. Als islamitische terreur vermomde acties georganiseerd door de Mossad en de CIA. Aanvallen die de Israëlische minister-president Netanyahu bijzonder goed uitkomen. Ja, eigenlijk zijn alle terreuraanslagen False Flag operaties. Een compleet gestoorde gedachtengang van ‘intellectuelen’ die balanceren op de rand van krankzinnigheid.


Voor wie het aan kan bieden deze Weltschmerz video’s een verhelderend kijkje in de krochten van het brein van de antisemitische complotdenker. Het griezelige is dat deze duiders zelf van mening zijn dat ze geen antisemitische uitspraken doen. Zij houden zich bezig met verfrissend en onthullend analyseren. Zij verrichten baanbrekend werk. Cabaretier en complotdenker George van Houts trekt er volle zalen mee.
Jodenhaat
Jodenhaat is van alle tijden. Een oerhaat die voorkomt in alle lagen van de bevolking en in het hele politieke spectrum. Joden werden en worden niet vervolgd en vermoord vanwege hun opvattingen maar vanwege hun Joods zijn. Waar ook ter wereld. In Pittsburgh, Brussel, Parijs, Istanbul, Toulouse, Rome, Buenos Aires, Tunesië, Casablanca, Mumbai, New York, Jeruzalem of Tel Aviv. Overal en door alle eeuwen heen. De vervolgers en moordenaars van Joden hebben één ding gemeen: een ziekelijke Jodenhaat.
Alledaags antisemitisme kom je tegen op straat, de werkvloer en in de Tweede Kamer. In de krant, op TV en het wereldwijde web. De een weet zijn afkeer wat beter te camoufleren dan de ander. Zou antisemitisme geen rol spelen in Nederland dan zouden synagogen, scholen en Joodse instellingen geen bewaking kennen. Dan zouden er geen graven en monumenten vernield en beklad worden. Dan zou Joods roofgoed allang zijn teruggeven. Dan zou de berichtgeving over de Joodse staat kalm en evenwichtig zijn. Maar helaas, in zo’n land leven we niet.
Wegkijkende overheid
Wij leven in een land waar antisemitisme zo gewoon geworden is dat het niet langer wordt opgemerkt. Een land waarin mensen ontkennen dat het bestaat. Waar de politie je adviseert om je niet al te Joods te gedragen. Waar aangifte doen wordt ontmoedigd. Waar antisemitisme in woord, maar niet in daad bestreden wordt. Waar de overheid niet optreedt, maar wegkijkt en verhult. Waar ‘betrapte’ antisemieten hun gedrag en uitspraken wijten aan de ‘Joodse/Israël lobby’ en zeurende zionisten. Waar diplomaten, ex-ministers en de nieuwe D66-onderkoning van ons land allemaal lid zijn van de Israëlhaatclub van Dries van Agt.

Thom de Graaf staat ineens niet meer op de haatsite The Rights Forum (Van Agt)
We leven in een land dat een buitenlandbeleid voert dat de veiligheid van alle Joden op het geopolitieke toneel in gevaar brengt. Dat militaire banden onderhoudt met een regime dat gezworen heeft Israël van de aardbodem te laten verdwijnen. Het Nederland van Mark Rutte dat liever kiest voor het genocidale Iran dan voor onze bondgenoot en bevrijder Amerika.
Iran-sancties
Morgen gaat een nieuwe reeks Iran-sancties van start, bedoeld om het meedogenloze Ayatollahregime op de knieën te krijgen. Onze regering en de Europese Commissie hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan financiële en juridische systemen waarmee banken en bedrijven deze sancties kunnen ontduiken. Dat de Amerikaanse regering keihard zal optreden en terugslaan staat wel vast.
Zoals Nederland niets geeft om het lot van Joden, zo geeft het ook niets om het lot van de Iraanse bevolking dat al decennialang zucht onder een wrede islamitische dictatuur. Anders zou ons land de ayatollahs niet door dik en dun steunen. Dan zouden wij na de Iraanse moordaanslagen in Nederland en de, met hulp van de Mossad, verijdelde terreuraanslagen in Frankrijk en Denemarken de diplomatieke en militaire banden met het regime wel hebben herzien of verbroken. Dan zouden de woorden van Mike Pompeo niet tegen Nederlandse dovemansoren zijn gericht.
Vriendschap met VS-vijanden
De strijd die Nederland voert tegen het beleid van president Trump wordt mede bepaald door de vriendschappelijke banden die wij onderhouden met de vijanden van de VS. In het Midden-Oosten heeft Nederland gekozen voor de Moslim Broederschap. Met als gevolg dat de Arabische staten die zich na de bloedige ‘Arabische Lente’ willen ontworstelen aan de wurggreep van deze extreem-islamitische organisatie, in Nederlandse ogen fout bezig zijn.
Zelfs nu er voor het eerst iets van ‘verlichting’ ontstaat in het Midden-Oosten. Een regio waarin de soennitische landen besloten hebben hun economieën te vernieuwen en hun inkomsten niet langer te baseren op olie alleen. Waarin na zeventig jaar strijd en ontkenning eindelijk toenadering en samenwerking wordt gezocht met Israël. Waar vrede, voorspoed en veiligheid zowaar een kans krijgen te ontkiemen.
Het lijkt Nederland niet te interesseren. Doe ons maar Qatar, de thuishaven van de moslimbroederschap, linkse journalisten en antisemitische arabisten. Waar de miljardairs van Hamas het breed laten hangen en Al Jazeera hun spreekbuis is. Geef ons maar de Turkse alleenheerser Erdogan, de Anatolische moslimbroeder die meent een nieuw Ottomaans rijk te kunnen stichten en Jeruzalem definitief te ‘bevrijden’. De meedogenloze bruut die de Koerden, die ons geholpen hebben om IS te bestrijden, afslacht en opjaagt in Syrië. En ja, Joël Voordewind, ook dát heeft u te danken aan uw deelname aan het kabinet Rutte III.

Iraanse raketten
Als je onze media en politici moet geloven dan voert alleen Saoedie-Arabië oorlog in Jemen. Iran doet daar niet aan mee. Alsof er een jaar geleden geen ballistische raket van Iraanse makelij werd afgevuurd op Riyad enkele uren nadat de Franse president Macron de stad verlaten had. Alsof de zes ballistische raketten die Iran vorig jaar afvuurde op Syrië geen boodschap aan Israël en Europa zouden zijn. Alsof de laatste succesvolle test met een ballistische raket, de Khorramshahr (gebaseerd op een Noord-Koreaans model) met een bereik van 2000 km en in staat om meervoudige kernkoppen te vervoeren, geen dreigement inhoudt.
Noord-Korea
En ook van onze mannen en vrouwen in Teheran niets dan goed nieuws. Van hen zult u niets vernemen over de samenwerking tussen het Noord-Koreaanse regime en de ayatollahs. Noch over het bezoek van de Noord-Koreaans minister van Buitenlandse Zaken Ri Yong-Ho op 7 augustus aan Teheran. Twee staten die dreigen te bezwijken onder de ‘Maximale Druk’ strategie van het Trump-team. Twee staten die al decennialang samenwerken op het gebied van raket- en kernwapentechnologie. En waarvan het Trump-team maar al te goed beseft dat het materiaal dat uit Noord-Korea dient te verdwijnen op alle mogelijke manieren gesmokkeld zal worden richting Iran.
Droompolitiek
Zaken waarvan Nederland niet wakker ligt. Want onze geopolitiek is droompolitiek. Wij zijn de utopisten van Europa. Wij laten ons wereldbeeld niet verstoren door Iraanse gifgaslaboratoria in Syrië en ondergrondse raketfabrieken in Libanon. Ons zul je niet horen over de Iraanse miljarden die richting Syrië en Hezbollah stromen. Wij zitten dan wel in de VN-Veiligheidsraad, maar daar gaan we de sfeer niet verpesten door aan te dringen op de ontwapening van het grootste terreurleger van de wereld.
UNRWA
Onze ambtenaren en ministers nemen liever de Joodse staat de maat. Want wij bukken en buigen voor antisemieten in alle supranationale organen. Zelfs als een Kamermeerderheid besloten heeft dat het wel een tandje lager kan. Met ons belastinggeld bestrijdt de overheid geen antisemitisme, maar geeft het Jodenhaters de kans om door te gaan met hun duistere daden. En dus stuurt D66-minister Sigrid Kaag 6 miljoen (…) euro extra naar haar voormalige werkgever UNWRA. Een corrupte en frauduleuze organisatie die vrede in de weg staat en Arabische kinderen van antisemitisch onderwijs voorziet.
Joden in binnen- en buitenland hoeven van dit kabinet noch van de media niets te verwachten. Net zo min als de slachtoffers van het Iraanse regime, de Koerden, de gevangenen in de kerkers van Erdogan of de gegijzelde bevolking in Gaza en Libanon. Noch de Amerikaanse politici en diplomaten die dag in dag uit proberen het leven van deze mensen te verlichten en hen een perspectief te bieden op een betere toekomst.
In Nederland ben je anti-Trump. Zo niet dan hoor je er niet bij. Maar je deugt pas echt wanneer je de motieven van antisemitische moordenaars in de schoenen kunt schuiven van een president met een Joodse familie.

Doordat NAVO-bondgenoot Turkije de Koerden aanvalt, stoppen de Koerden noodgedwongen de strijd tegen onze vijand Isis aan Syrisch-Iraakse grens. Isis heeft weer vrij baan. Dank Turkije!

Kristallnacht
Het was een treurige week en het was een walgelijke week. Er trokken zoveel hypocrieten, schijnheilige tronies en waarschuwende vingertjes voorbij dat het negeren van alledaags antisemitisme niet langer mogelijk was.
Straks staan ze weer vooraan bij de herdenking van de Kristallnacht. Terwijl ze de volgende dag geld sturen naar een antisemiet in Ramallah die zijn onderdanen beloont voor het doden van Joden.
Ons land is ziek. Doodziek. Zo ziek dat het bijna lijkt alsof het niemand meer iets uitmaakt.
The fake news media doesn't want you to know what happened when and arrived at Pittsburgh hospital.


1:13
281.532 keer bekeken

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

https://opiniez.com/2018/11/04/het-was-een-week-van-walging/uri4u/


Geen opmerkingen:

US Used NZ Spies to Spy on Third Countries

Exclusive: They Spy with Their Little Eye January 18, 2019  •  13 Comments Bewaren   The Five Eyes, a part of what the NSA calls...