dinsdag 16 oktober 2018

De Joodse Pro-Israel Lobby en het Nederlands Racisme


Hoe machtig de joodse pro-Israel lobby in Nederland is blijkt wel uit dit CIDI-bericht:

Nederland veroordeelt moord op Ari Fuld en aanstaande sloop Khan al Ahmar

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisShare on RedditEmail this to someonePrint this pageDeel dit
Afgelopen week heeft de Nederlandse vertegenwoordiger bij de VN de moord op Ari Fuld veroordeeld. “Er bestaat geen excuus voor terrorisme,” aldus permanent vertegenwoordiger bij de VN Karel van Oosterom tijdens een sessie over het Midden-Oosten bij de Veiligheidsraad. De aanstaande sloop van het bedoeïenendorp Khan al Ahmar noemt hij een dreiging voor het perspectief op een twee-statenoplossing.  
Op 20 september hield de VN-Veiligheidsraad een sessie over de situatie in het Midden-Oosten. In zijn statementbenoemde de permanent vertegenwoordiger van Nederland bij de VN de moord op Ari Fuld. “Afgelopen weekend werd opnieuw een Israelische burger doodgestoken. Het Koninkrijk der Nederlanden veroordeelt met klem dergelijke terroristische aanslagen. Er bestaat geen excuus voor terrorisme,” aldus Karel van Oosterom.

Ari Fuld was één van de Joods-Iraelische extremisten die geen moeite had om als zogenaamde 'settler' op gestolen land van de Palestijnen te wonen. Voor de Nederlandse regering geldt dat 'er geen excuus bestaat voor terrorisme,' behalve dan als die tegen Arabieren is gericht, dan staan we aan de kant van Joodse terroristen, of wanneer NAVO-baas de VS opdracht daartoe geeft. Leest u waarover de VVD/D'66 regering zwijgt:
Report: Israel killed 3,000 Palestinian children since 2000
De hypocrisie is niet alleen contra-productief, maar weerzinwekkend. Het toont aan hoe racistisch Nederland, met voorop Karel van Oosterom, nog steeds is. Het is de hedendaagse variant van het aloude anti-semitisme. Ook Arabieren behoren tot de semitische bevolking.


Geen opmerkingen: