dinsdag 17 juli 2018

Russische Rollenleger?

Nu de NRC https://twitter.com/nrc/status/1018921809713025031 uitpakt met voorpagina en nog dik tweeënhalve pagina's over het Russische trollenleger dat ook actief is in Nederland. Lijkt het mij tijd om de 
onderzoekingen van If Americans Knew van afgelopen voorjaar weer eens integraal te plaatsen. 

en

Zeker ook nu ze op de tv (vraag me niet welk prgrmma maar  iets na het NOS journaal) "Rusland Deskundige" Weird Duck om een toelichting vragen. Niet éen keer, verscheidene keren. Dat de zionistenlobby hier zoveel voor elkaar krijgt heeft natuurlijk ook alles te maken met betaalde trollenlegers, ze geven het zelfs toe. Het is en was nooit nieuws netzomin als het vermoorden door een sniper van een dertienjarig joch door hem een dumdumkogel - de uitverkozen explosieve bullet - in zijn kop te jagen geen noemenswaardig nieuwsfeit was. Foto's gezien?
Daar onaangedaan bij blijven en bevelen opvolgen die manen tot onverschilligheid.

Het abnormale genormaliseerd. Het went nooit dat soort nieuwe journalistieke honden die het kunstje leren verstaan afgericht een succesvolle carriëre te maken en hun licht opsteken bij de voorhoede van de Telegraaf. Je moet uit een bepaald soort hout gesneden zijn zeg maar. 

Net zoals 'n sniper die 'n kind te grazen neemt? En ze noemden het 'Mowing the lawn'.... Het is ook zo verdomd moeilijk om de naam van dat twitteraccount te onthouden om op de hoogte te blijven. 
De geilheid bij het nieuws over de Thaise voetballertjes en hun coach (en volstrekt voorbij gaan aan de held Suman die het met zijn leven bekocht) alles voor ons entertainment, als contrast. 

Zum kotzen. Ik stop maar weer

Groet Lau


Geen opmerkingen:

US Jews and Non-Jews Working Together

  Husam Zomlot @hzomlot · 12 u Moving 12:07 a.m. · 25 apr. 2024 · 11,8K Weergaven https://twitter.com/ofercass/status/1783256489295052990