vrijdag 22 juni 2018

Terre Des Hommes: Stopt Kinderuitbuiting

Bekijk de webversie
Terre des hommes
12000 handtekeningen tegen kinderarbeid
Geachte heer Van Houcke,

Geweldig, ruim 12.500 handtekeningen tegen kinderarbeid

Samen met meer dan 12.500 andere betrokkenen heeft u de petitie tegen kinderarbeid getekend. We zijn ontzettend blij met deze grote mate van betrokkenheid bij de strijd tegen kinderarbeid in de micamijnen. Kinderen horen niet te werken in mijnen, ze horen op school!

Wij gaan aan de slag

Met dit geweldige aantal handtekeningen staan wij veel sterker in onze gesprekken met bedrijven die mica in hun producten verwerken. Wij gaan nu met deze bedrijven in gesprek en zullen druk op hen uitoefenen om hun verantwoordelijkheid te gaan nemen. Deze bedrijven moeten veel meer doen om te voorkomen dat er kinderarbeid aan hun producten kleeft.

Samen kunnen we kinderen uit mijnen krijgen en zorgen dat ze naar school gaan. Dank u wel voor uw steun!
 

Blijf ons volgen

Heel graag vertellen we u meer over het werk van Terre des Hommes en houden we u op de hoogte van wat we nog meer doen. Wereldwijd zijn vele miljoenen kinderen slachtoffer van uitbuiting. Dat moet stoppen en daar zet Terre des Hommes zich dag in dag uit voor in. Blijft u ons volgen? Schrijf u dan nu in voor onze e-mailnieuwsbrief!
Aanmelden

Geen opmerkingen:

The Zionist Lobby is The Deep State

The Israeli Lobby Is the Deep State By  Jason Charles  on 2/13/2019 (6 days ago)  Israel/Zionism This week the Intercept reported ...