zaterdag 5 mei 2018

Willem Willem en Bert Heemst

Een lezer van mijn blog Willem Willem stelde mij vandaag deze vraag naar aanleiding van de volgende bewering van ene Bert Heemst:

'Linksen zouden met terugwerkende kracht allemaal goed geweest [zijn] in WOII, hebben ook altijd gelijk gehad tijdens de koude oorlog, en nu geven ze even niet thuis. Los het maar op jongens, want we verdiepen ons in luchtfietserij zoals hier, en/of we hakken op de personen in die ons bekritiseren, wat dan ook, alles liever dan ons fatale ongelijk te erkennen. Daar zijn 'we' na ons hele leven gelijk hebben iets te zelfvoldaan voor geworden.'

Wat is daar mis mee Stan?

Wat is er mis met die opmerking van Bert Heemst, Stan?

Welnu Willem Willem, nog afgezien van het feit dat deze bewering in zijn algemeenheid belachelijk is, heeft deze bewering niets te maken met de citaten van Heemst die ik gaf, namelijk:

wat 'de witte man' fout heeft gedaan [wordt] zo opgeblazen, dat het niet meer dan normaal is dat hij het binnen niet al te lange tijd een stuk moeilijker krijgt.

En: 

Bert Heemst
3 maanden geleden

Ongelofelijk hoe een op mij joods overkomend iemand, partijen die opkomen voor de bescherming van vrouwen, homo's en joden ! zo kan beschrijven als hier wordt gedaan. De man lijkt me enigszins een dwaallicht.

Wat begrijp je nu niet aan mijn conclusie dat we hier te maken hebben met een ressentimentvolle kleinburgers? 

Laat me het weten. Dan zal ik het voor je uitspellen.


Een reactie posten

WAR PROFITEERS: THE U.S. WAR MACHINE

HOME   /   PINK UPDATES   /   PINK TANK ~ BLOG   /   WAR PROFITEERS: THE U.S. WAR MACHINE AND THE ARMING OF REPRESSIVE REGIMES WAR...