zaterdag 26 mei 2018

MH17: het motief?? En gerommel met bewijsmateriaal.


MH17: het motief?? En gerommel met bewijsmateriaal.


Het JIT heeft gesproken in een ‘tussentijdse rapportage’. Het vermoeden bleek juist. Dáár waar de Telegraaf EN Barack Obama en John McCain de dag ná de aanslag al de Russen wisten aan te wijzen als daders, is het nu ook ‘officieel’ duidelijk. De Russen hebben het ‘daderschap’ van het neerhalen van de MH17 op hun kerfstok. Andersom gezegd: ‘ze moeten het wel gedaan hebben’..!! Hoofdofficier van Justitie Fred Westerbeke, doet waar hij goed in is.. Bewijzen verzamelen tegen van te voren ingeplande verdachten..!! Het is vandaag de dag kennelijk de normaalste zaak van de wereld geworden..
Wellicht ben je deze voorbeelden vergeten, die we je in dit verband graag nogmaals aanreiken: de zaak Lucia de Berk, waarbij een dader werd gecreëerd op basis van statistieken. En de Schiedammer parkmoord; maar zo zijn er nog veel meer. Dat maakt het leven natuurlijk wel een stuk eenvoudiger. Zoek bewijs bij de vooringenomen stellingname. Want stel je voor dat je in dit geval moet gaan zoeken naar die naald in de hooiberg. Daar wordt toch niemand blij van; allemaal extra werk en het is tenslotte het resultaat dat telt..
Één van de foto’s/tekenen die aanleiding gaven, voor de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, in te grijpen en Europa van een charme-offensief naar en van Poetin, de draai te laten maken naar een haat-propaganda-offensief TEGEN Poetin.. Inmiddels: ‘mission accomplished’..??!
Maar laat deze hele werkwijze nou ook PRECIES de werkwijze zijn van een valse-vlag-operatie.. En dat daar volop sprake van kan zijn, bewijst de foto van de nu ‘onmogelijke situatie’ van Poetin met de heer W.A., koning der Nederlanden, tijdens de Olympische winterspelen van Sotchi. Het ging kennelijk allemaal té smooth tussen Europa en Poetin. Daar moest een eind aan komen. Dus.. Een valse vlag, een heftige valse vlag, op het niveau van 911, zou die situatie weleens veranderen.. Een optie die nog geen moment door ook maar één persbureau of journalist is serieus genomen; behalve dan een paar oprecht waarheidszoekers, die niet de MSM náwauwelen en berichten wat hen is opgedragen..!
Op 17 juli 2014 stortte vlucht MH17, een Boeing 777 van Malaysia Airlines neer boven Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven, waaronder 193 Nederlanders. Nederland kreeg de leiding over het onderzoek naar de toedracht van de ramp,terwijl dit onderzoek feitelijk uitgevoerd dient te worden, volgens internationale regels, door het land waar het betreffende vliegtuig neerstortte. Zoals de Schotten de Lockerbie-zaak decennia-lang hebben voorgezeten, zo zou Oekraïne het JIT hebben moeten leiden. Maar Rutte was kennelijk ingefluisterd, het onderzoek door Nederland te laten leiden.

Ook John Kerry beloofde het: “Er is een berg van bewijs die aantoont dat de Russen MH17 hebben neergehaald”.. We zijn nu bijna 4 jaar later en GEEN ENKEL BEWIJS VAN DEZE MOGELIJKE VALSE-VLAG-DADERS.. Het ‘bewijs’ werd keihard beweerd aanwezig te zijn, maar werd nooit getoond..!! Hoezo ;Rusland komt niet over de brug’..?? En dan deze luchtbelretoriek van Oblabla, vlak na de MH17-ramp. “In termen van het specifiek identificeren van het individu, de groep van individuën of het personeel dat de opdracht gaf voor deze aanval, hoe het zo is gekomen, dat zijn zaken waarvan ik denk dat ze nog steeds onderwerp zijn van aanvullende informatie die we nog zullen verzamelen.” Een perfect voorbeeld van het vegen van een valse-vlag-operatie op het bordje van de slachtoffers/betrokkenen..??
Maar daarmee verbond Nederland zich met een doofpotdeal aan Kiev. Er mocht, zo was één van de eerste spelregels van dit Joint Investigation Team, NIETS naar buiten worden gebracht, dat niet de VOLLEDIGE GOEDKEURING had van de andere leden van het JIT.. En daarmee Rutte en Nederland een pion in een internationaal politiek schaakspel. Onverbloemde Koude Oorlog-retoriek maakte een comeback, waarbij Vladimir Poetin de ultieme ‘bad guy’ diende te worden.
Wat hij ook zegt, het wordt in het Westen als giftige propaganda bestempeld. Kijk naar de commentaren van ‘onafhankelijke reporters’ als NOS-Rusland-correspondent David Jan Godfroid. Inmiddels, zo blijkt, lijden alle betrokkenen aan tunnelvisie. De onderzoekers kunnen niet (meer) onafhankelijk en objectief onderzoek doen. Het resultaat is van te voren geformuleerd. Anders was het afgekeurd door het door de VS-beheerste regime in Oekraïne. 
Joost Niemöller
Ook al dragen de Russen radar-materiaal aan dat suggereert dat de crash is veroorzaakt door of een aanval van een Oekraïense straaljager of door een met een Oekraïense Buk-M1 afgeschoten raket. Betrokken partijen én natuurlijk de VS gaan ervan uit, dat de separatisten in Oost-Oekraïne de Boeing hebben neergeschoten. 
Het is journalist Joost Niemöller, die na korte tijd ná het ongeluk, de tussenbalans opmaakt en nog regelmatig van zich laat horen in dit kader. Hij zet daarbij de opvallendste feiten en misleidingen op een rij en evalueerde de belangrijkste theorieën van de toedracht van de ramp.. 
Niemöller signaleerde al snel na deze catastrofe, verontrustende ontwikkelingen en schetste toen al een wereld waar grote internationale politieke belangen waarheidsvinding in de weg staan en waarbij een internationale ‘deal’ meer gewicht heeft dan forensisch materiaal. Dan is er de presentatie gisteren, 24 mei. Met veel dank aan ‘een andere mogelijke dader’, die gewoon doodleuk in het JIT zit. Juist ja, Oekraine..Wat Niemöller voorzag is simpelweg een feit geworden..
Het is Oekraïne, het ‘bevriende’ én medeverdachte land wat meewerkte aan het JIT onderzoek, Hetzelfde Oekraïne, dat nog geen halfjaar daarvóór onder de jurisdictie terecht was gekomen van dezelfde Amerikanen, onder leiding van onderminister van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland. Oekraïne, dat zelfs bij aanvang van het JIT-werk, ‘de gore moed’ had om te proberen Maleisië uit het JIT-team te weren.. Hetzelfde Oekraïne, dat een VETO-recht eiste en kreeg in het JIT, waardoor conclusies NOOIT neutraal zouden kunnen worden getrokken.
En sprekend over een motief, laten we dan ook naar het mogelijke motief van ‘de andere kant van het verhaal’ kijken..! Het waren immers de ‘militaire en politieke adviseurs’ (lees CIA-agenten), die in Oekraïne waren begonnen met het voorbereiden van de weg naar de revolutie en de polarisatie met Rusland. Dáár op de stoep bij de voordeur van het Russische machtsblok.
Er werd in de JIT-presentatie glashard gesproken over de nu vaststaande dader en het (persoonlijk) straffen van de mannen die op de knop drukten. Geen woord over vliegen over oorlogsgebied en de toeloop tot deze ramp. Geen woord over ál die zaken die Rusland WEL aanleverde, maar die kennelijk niet in het plaatje pasten van ‘Russia/Putin did it!’…
x
* * *

x

x

MH17: wáár is het motief??

x
Het kwam gisteren inderdaad ter sprake, tijdens de uitzending van PAUW, waar NOS-Rusland-correspondent zijn wijsheid over het volk uitstrooide, inzake de laffe houding van de Russen bij het hele MH17-onderzoek. Ze zouden ‘bij voorbaat’ al conclusies ontkrachten etc. Dat Rusland -in tegenstelling tot Oekraïne- geen plaats heeft in het onderzoeksteam, noch op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van het onderzoek, zegt feitelijke genoeg. Wat de Russen aanbieden aan radarbeelden en andere info, is niet van belang. Het gaat om de info die het JIT wil en die Rusland niet schijnt te willen geven.
Maar in het gesprek van Jeroen Pauw met Godfroid en 2 nabestaanden van slachtoffers van de ramp, kwam gelukkig het woord MOTIEF ter sprake. Want in hemelsnaam, hoe simpel moet het worden, om over het hoofd gezien te worden..!? Elke daad heeft een motief, zo leer je bij elke politieserie of Tv-detective die je ziet. Zo leer je bij ELKE misdaad die wordt gepleegd. Wat is het motief van een Russische brigade om een verkeersvliegtuig neer te schieten..? Specifiek DIT toestel of gewoon elk toestel dat voorbij komt..
Oh, er was geen motief, maar het was een ongeluk? Nou dat maakt het feitelijk nog simpeler voor de Russen om zich wel van dit hele propaganda-spektakel verschoond te zien. Hoe simpel is het voor de Russen om toe te geven, dat er sprake was van een grove, vreselijke, dramatische fout van de bemanning van de BUK-raketinstallatie, ALS DIE AL ZOU ZIJN GEMAAKT..! Uit het FEIT dat ook dit verhaal van het ‘Noodlottig Ongeluk’ niet door de Russen wordt bevestigd, kunnen we naar onze mening opmaken, dat het dus ook geen ongeluk was..!
Wat is dan het motief..? Wie had er een motief..??!
Tja, het verhaal lijkt meer dan duidelijk. Kijken we naar het verhaal van Joost Niemöller hieronder, dan zie we dat het JIT uiterst ONZORGVULDIG met het bewijsmateriaal is omgesprongen. Kijken we naar ridicule verhaal over het transport van de BUK-installatie, dan blijkt dat precies die BUK-foto’s wel allemaal heel precies en op tijd en OPEENVOLGEND op YouTube werden gezet, kort ná de ramp..! Een perfect plaatje..De exacte route van het BUK-transport, als een legpuzzeltje op het internet/YouTube te vinden. Kijk naar deze foto bijvoorbeeld, van deze installatie in Torez, waar de bemanning kennelijk even een patatje ging halen..
Een TE PERFECT plaatje.. Toch? Of is het allemaal wel zo gemakkelijk..? Net als bij ‘patsy’ Lee Harvey Oswald, bij de moord op Kennedy..? En wat doen we met deze opnamen..? Ze worden gebruikt door het JIT, maar is er iets van bronvermelding..? Wie is verantwoordelijk voor de grote legpuzzelshow? Hoe komt men eraan? Geen woord hierover van de JIT-teamleider. Hij gaat kennelijk gewoon door, op de ‘afgesproken’ weg van bewijs zoeken bij de vermeende dader, in plaats van andersom.. Kijk eens naar deze ridicule serie opnames, op een rij gezet door de Daily Mail op 18 juli 2014, ÉÉN DAG NÁ DE RAMP..!!! HIER
Laten we in het kader van waarheidsvinding rondom de oorzaken van de MH17-catastrofe BLIJVEN kijken naar het motief van de daders. Dat is naar onze mening de enige weg naar de dader(s). Want als vriend en vijand toegeven, dat niemand, ‘ook Rusland niet’, zomaar een passagiersvliegtuig uit de lucht schiet, dan is er toch iets veel ánders aan de hand.. Geen ‘per ongeluk’ dus ook van Rusland, en dat zegt ook al genoeg. Wat ook dát is niet gebeurd..!! Dus nog maar een keer dan: WAT IS HET MOTIEF van de daders achter deze daad.. Het motief brengt ons naar de WERKELIJKE DADERS..!

* * *

x

En gerommel met bewijsmateriaal..??

x
2018 © Joost NIemöller | © deze versie en extensie WantToKnow.nl/beGeen opmerkingen:

The Zionist Lobby is The Deep State

The Israeli Lobby Is the Deep State By  Jason Charles  on 2/13/2019 (6 days ago)  Israel/Zionism This week the Intercept reported ...