zondag 13 mei 2018

Het Eurovisie Songfestival


Op mijn berg in Italië bereikte mij vanmiddag het bericht dat het Israel, gelegen in het Nabije Oosten, de Eurovisie Songfestival heeft gewonnen met een liedje over Me-Too, tenminste als ik het allemaal goed begrepen heb. Op het moment dat de Joodse Staat won bombardeerde zij haar buren voor de zoveelste maal en waren ook Palestijnse vrouwen het slachtoffer van het zionistisch geweld. Me Too, maar dan met enthousiaste steun van de westerse bevolking. Verkrachting kent vele vormen en voor de witte man en vrouw geldt dat Joodse vrouwen niet mogen worden verkracht, maar Arabische vrouwen in het algemeen, en Palestijnse vrouwen in het bijzonder, wel middels bombardementen, die doden, verminken en de integriteit van ook het vrouwelijke lichaam schenden. 

Een paar dag geleden schreef een lezer van mijn weblog mij het naar aanleiding van kritiek op de 'witte man' het volgende:

Willem Willem heeft een nieuwe reactie op je post "Angry young white men" achtergelaten: 

Gevalletje van blaming the victim


De blanke witte man in Amerika... Is in de steek gelaten door 'brand' Obama, heeft geen baan meer en sterft aan opium.

Welnu, Willem Willem, welke sympathie moet ik opbrengen voor de witte mannen en vrouwen die de terreurstaat Israel het Eurovisie Songfestival hebben laten winnen? Zij hebben, excusez le mot, schijt aan mensenrechten, het ontbreekt hen aan waardigheid en zelfrespect. In wezen zijn de meesten van deze 'gewone' mensen verkapte fascisten en dit waren zij al vanaf het moment dat Columbus de eerste Indianen liet afslachten omdat zij te weinig goud binnenbrachten. 'Blaming the victim'? Ga je schamen, Willem Willem. 


Israel's Netta won the Eurovision Song Contest last night, bolstering Israel's image as a 'normal European country' as it continues to disappear the Palestinians. There is already talk of hosting the event in occupied Jerusalem next year
At 70, Israel more than ever deserves a cultural and academic boycott

#BDS
Israel’s deportation of a law professor and conviction of a Palestinian poet underscore wrong-headed objections to BDS

Jonathan Cook's picture
Thursday 10 May 2018 13:40 UTCEen reactie posten

Confronting Israel Is Important

Why Confronting Israel Is Important The Jewish state is no friend By  Philip Giraldi Global Research, August 14, 2018 Url of this articl...