dinsdag 8 mei 2018

De NOS Propaganda

De Pro-Israel lobby bij de NOS beweert vandaag met grote stelligheid:

Iran heeft steeds gezegd dat zijn nucleair onderzoek alleen civiele doelen diende, maar er zijn sterke aanwijzingen dat er in het verleden wel degelijk is gewerkt aan de ontwikkeling van een kernwapen.
https://nos.nl/artikel/2230985-trump-vs-stapt-uit-atoomakkoord-met-iran-stelt-sancties-opnieuw-in.html

Zijn dit bewijzen die een boycot rechtvaardigen? Nee, maar de mainstream-media hebben geen bewijzen meer nodig om een hetze te voeren. En: 'in het verleden.' Is dit voorafgaand aan de overeenkomst of erna? 
3 opmerkingen:

Rene Westermann zei

Waarom worden de Verenigde Staten van Amerika niet economisch en diplomatiek geisoleerd? Welke rol speelt de AIPAC bij de beslissing van D.J. Trump, om opnieuw sancties tegen Iran in te stellen en dit land te demoniseren? Het zou logisch zijn dat de VS door het Internationaal Gerechtshof wordt veroordeeld tot betaling van een forse schadevergoeding aan Iran. De VS probeert Iran sociaal en economisch volledig te ontwrichten.....
Met vriendelijke groet,

Rene Westermann

Anoniem zei

De VS is een warbased economy. Dit is voorspel. The axes of evil is ondertussen wel duidelijk. De VS Israel en nu ook SA zijn de ware nazis. De geschiedenis herhaalt zich binnen 1 eeuw voor de 3e keer. En men staat er weer bjj en doet niks.

Rene Westermann zei

Ik bewonder Amerika verschrikkelijk,
Jan Wolkers (1969)

A Must Read: The Zionist Plan for the Middle East

“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East The Infamous "Oded Yinon Plan". Introduction by Michel Chossudovsky ...