maandag 28 mei 2018

De MH17 Media Opruiing

vrijdag 25 mei

Nederland moet direct Russische diplomaten uitzetten

 

"Een open wond in onze samenleving”, zo noemde koning Willem-Alexander de aanslag op vlucht MH17, waarbij 196 Nederlanders om het leven kwamen. Daarover gaat vanochtend de stelling, straks vanaf 9:30u op NPO Radio 1. 
Het net sluit zich rond de plegers van de aanslag op MH17. Er is hard bewijs dat de Russische staat betrokken was bij het neerhalen van het vliegtuig. Die conclusie van het Joint Investigation Team (JIT) is aanleiding voor premier Rutte en minister Blok van Buitenlandse Zaken de dienstreis in het buitenland af te breken. Zometeen om 10.00 uur zal de ministerraad ongetwijfeld over mogelijke maatregelen spreken. 
Natuurlijk moet er internationale steun voor eventuele maatregelen gezocht worden. Maar nu de Moskou-link zo overtuigend is aangetoond, kan dit niet zonder gevolgen blijven.

Vindt u harde maatregelen een verstandige strategie of moeten we wachten tot ook andere landen zich aansluiten bij eventuele maatregelen?
 Geen opmerkingen:

The Zionist Lobby is The Deep State

The Israeli Lobby Is the Deep State By  Jason Charles  on 2/13/2019 (6 days ago)  Israel/Zionism This week the Intercept reported ...