Doorgaan naar hoofdcontent

Apopcalyps Nu!: Rectificatie Jeroen Pauw Roept Juist Meer Vragen Op.

Rectificatie Pauw-911-foto George van Houts

wanttoknow.nl · by GuidoJ. · May 1, 2018
“This crash was different.
There was no wreckage, no bodies, and no noise.”
(vert. “Deze crash was anders. Er was geen wrak, er waren geen lichamen en geen geluid”
– Somerset County Coroner Wallace Miller
* * *
“I was looking for anything that said tail, wing, plane, metal.
There was nothing.”
(vert. “Ik zocht naar zaken die ik zou kunnen duiden als staart, vleugel, vliegtuig, metaal. Er was helemaal niets.
– Fotograaf Scott Spangler
* * *
“I was amazed because it did not, in any way, shape, or form,
look like a plane crash.”
(vert. “Ik was hoogst verbaasd, dat ik op geen enkele wijze, noch qua vorm of gestalte,
iets zag dat op een vliegtuigcrash leek.”
– Patrick Madigan, commander of the Somerset barracks
of the Pennsylvania State Police


Complimenten voor de redactie van het programma Pauw. Een érg storende fout, die de (beeld)redactie van het programma LIVE maakte, op 3 april jl. en waar we HIER uitgebreid over berichtten, is door hen gerectificeerd. Kijk hieronder naar deze rectificatie-melding, zoals we die ‘citeren’ van hun website. De eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat het natuurlijk tof is dát ze dit rectificeren, maar dat de grote vraag natuurlijk is, hoe het kán dat de verkeerde foto van de Shanksville-crash van vlucht #93 van American Airlines van 11 september 2001 überhaupt werd getoond op Tv, op dat moment aan het Nederlandse kijkerspubliek van Pauw.. Toch? Want er waren goede afspraken gemaakt EN DE JUISTE FOTO was aanwezig..

George van Houts had immers met de Pauw-(beeld)redactie zijn betoog heel goed voorbereid en zelf de foto’s meegenomen, die getoond zouden worden. Zo was de afspraak. Dus.. Dus zat de foute foto die werd getoond, beslist NIET bij deze door George van Houts aangeleverde exemplaren. Waarom gaat een beeldredactie, als er overeen is gekomen, om één bepaalde foto te plaatsen, dan plots een foto verwisselen. Alles daarvóór was goed gegaan, tot het moment dat de crash van vlucht #93 ter sprake kwam. Kijk zelf. Dit is de foto die George had willen laten zien. De krater in Shanksville, waar volgens de officiële theorie, een VOLLEDIG VERKEERSVLIEGTUIG TOTAAL in de grond zou zijn verdwenen..!
En heel bizar.. Nu ‘toevallig’ precies bij deze foto, waarbij George wilde bespreken, hoe er sprake kan zijn van een vliegtuig, wordt een (FOUTE) foto van een crashsite met de resten van een vliegtuigstaart getoond. En dan blijkt op dat moment, dat door het tonen van de verkeerde foto, het natuurlijk duidelijk is allemaal.. George van Houts zit te liegen, vlak náást Pauw.. Dus let op, nogmaals een voorbeeld van de luchtfoto’s van de Shanksville-crash, die George van Houts had willen laten tonen. Geen vliegtuig(onderdelen) te zien.
En dit hieronder, op de rechterfoto, is die wél getoonde afbeelding te zien. Rechts dus de luchtopname van de crash van een Tupolev op 4 juli in Irkutsk. (Met dank aan Dick Kok HIER) En ja, deze rechter foto is ‘vergelijkbaar’ met de luchtfoto van de krater van Shanksville, die je hierboven ziet. Maar.. Boven geen vliegtuig en onder wél een vliegtuigwrak..!
Is dit ‘Niet verder kijken dan je neus lang is’, of gewoon ‘Iemand bewust pootje lichten’..??
Een redactie van een journalistiek programma, zoals ‘Pauw’ dat is, behoort zich ervan te vergewissen, dat zaken die worden getoond en verteld, waarheidsgetrouw zijn. Het gebruiken van een verkeerde foto ALS ER AL EEN GOED LIGT/VOORHANDEN IS, zou dus gewoon niet mogen gebeuren. Dus is hier, naar ons oordeel, sprake van opzettelijke verwisseling. De redactie is én verder gaan kijken dan haar neus lang is (buiten het materiaal wat George van Houts dus had aangeleverd) EN ze hebben daarna George van Houts dus BEWUST pootje gelicht.
Door dus een foto te tonen, waar wél een vliegtuigwrak op te zien is. En zo simpel gaat dat dus. Nogmaals: PRECIES met een foto waarmee je iemand op de achilleshiel raakt. Laten zien dat er WEL een vliegtuig(staart) ligt, waar er VOLLEDIG SPRAKE is van het tegenovergestelde. Nogmaals een ÉCHTE LUCHTFOTO van Shanksville, een uur of wat ná de crash, die GEEN ENKEL VLIEGTUIGONDERDEEL toont..
Het is evident dat er anders sprake is van een wel héél toevallige verwisseling op een heel toevallig, cruciaal moment.. Maar nogmaals.. WAAROM de foto’s verwisselen, als er al een foto ligt. Dus de tekst in de rectificatie is eigenlijk ook weer voor rectificatie geschikt. Het gaat niet om de bron van de foto, het gaat om het TOTAAL NEGEREN van de afspraak met George van Houts over de serie te tonen video’s en foto’s..

* * *

Dit indrukwekkende symposium rondom 911 al bekeken?
Een indrukwekkende middag,
georganiseerd door de nieuwe ‘Stichting 11 september’.


Reacties

 1. Ik kijk nooit Pauw. Ik weet nu weer waarom.

  Het antwoord op de vraag 'WAAROM de foto’s verwisselen, als er al een foto ligt', lijkt me niet zo moeilijk.

  - Omdat Pauw geen journalistiek programma is, maar een programma waar amusement wordt afgewisseld met desinformatie.

  Waarom daar naar kijken?

  Ik kijk liever naar een goochelshow. Daar weet je tenminste vanaf het begin dat je via amusement en desinformatie bedonderd gaat worden. Bij Pauw kan je lang op die eerlijkheid wachten, zo blijkt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…