maandag 16 april 2018

Zonder Enig Bewijs Spreekt EU Veroordeling uit

EU zet in op diplomatie na Syrië-aanval


De EU-lidstaten zetten hun kaarten op de ,,herlancering’’ van het Syrische vredesproces onder leiding van de Verenigde Naties in Genève. Een conferentie over de toekomst van Syrië die volgende week in Brussel wordt gehouden moet daartoe een aanzet zijn.
Zaak is nu eerst de humanitaire hulpverlening op gang te krijgen. De EU-landen roepen Syrië, Rusland, Iran en Turkije op daaraan mee te werken door een wapenstilstand in acht te nemen.
De EU-ministers van Buitenlandse Zaken spraken maandag in Luxemburg een sterke veroordeling uit van het herhaalde gebruik van chemische wapens door het Syrische regime, zoals vorige week in Douma. Zij hebben ,,begrip’’ voor de luchtaanvallen van de Amerikanen, Britten en Fransen van afgelopen weekend.
De ministers roepen Rusland en Iran op hun invloed bij Syrië aan te wenden om herhaling te voorkomen. Extra EU-sancties tegen Syrië, Moskou of Teheran zijn nu niet aan de orde.

1 opmerking:

Anoniem zei

EU hypocrisy is beyond blasphemous

Secret U.S. Military Bases

AFRICA ,  CHINA ,  EUROPE ,  FRANCE ,  GERMANY ,  GREAT BRITAIN ,  INTERNATIONAL ,  ISRAEL ,  LATIN AMERICA ,  MIDDLE EAST ,  RUSSIA ,  SE...