Doorgaan naar hoofdcontent

Zionist Fascism

‼️MUST WATCH VIDEO‼️
Het hoofd van Artsen zonder grenzen die gestationeerd zijn in Gaza heeft in onderstaande Video verklaard dat Israël niet alleen live ammunitie gebruikt maar dat het ook niet om normale kogels gaat.
Ze vertelt dat ze al meer als 600 gewonden hebben behandelt die neergeschoten waren en dat getal is al hoger als dat ze in heel 2014 (!!) hebben behandelt.
Ook vertelt ze dat de wonden buitengewoon ernstig zijn en dat velen van de gewonden nooit meer normaal ...
See More
‼️MUST WATCH VIDEO‼️
Het hoofd van Artsen zonder grenzen die gestationeerd zijn in Gaza heeft in onderstaande Video verklaard dat Israël niet alleen live ammunitie gebruikt maar dat het ook niet om normale kogels gaat.
Ze vertelt dat ze al meer als 600 gewonden hebben behandelt die neergeschoten waren en dat getal is al hoger als dat ze in heel 2014 (!!) hebben behandelt.
Ook vertelt ze dat de wonden buitengewoon ernstig zijn en dat velen van de gewonden nooit meer normaal zullen kunnen lopen en lichamelijk gehandicapt zullen blijven.
Dit door het gebruik van buitengewone kogels die als het ware exploderen in het lichaam waardoor de botten compleet vernietigd worden en gepaard gaan met heel veel bloedverlies.
Ze verklaarde ook dat veel van de gewonden kampen met zware infecties aan de wonden die heel moeilijk te behandelen zijn in Gaza en roept Israël op toestemming te geven deze gewonden buiten Gaza te laten behandelen.
Maar zoals we hebben gezien bij de pas overleden Journalist, Ahmed Abu Hussein (24) is dat niet iets waar Israël snel toestemming voor zal geven.
Hij overleed aan zijn verwondingen oa omdat Israël geen toestemming gaf om hem naar Ramallah over te plaatsen pas na 2 dagen lieten ze hem gaan met alle gevolgen van dien.
Israël is niet bezig met het helpen van gewonden maar met het maken van zoveel mogelijk gewonden.
Ernstige gewonden.
Israël is bezig met zoveel mogelijk,voornamelijk jeugdige, Palestijnen lichamelijk gehandicapt te maken.
Dat bewijst deze verklaring van het hoofd van de Artsen zonder grenzen Marie-Elisabeth Ingres uit Frankrijk zonder meer.
De IOF weigerde, op verzoek van RT, in te gaan op de verklaringen van Marie-Elisabeth Ingres
Ook in deze video de juichende Israëlische soldaten en de Palestijnse politieagent die 9 maanden kreeg voor het doodschieten van een Palestijnse tiener.
Bedankt voor het goede en eerlijke verslag RT !!
Alsjeblieft dit zoveel mogelijk delen zodat mensen de waarheid kunnen zien 💪

Reacties

  1. Goed verhaal Stan, maar (alleen ter kennisname) de video doet het hier absoluut niet. Ik heb van alles geprobeerd ook een proxy/VPN.

    Herman

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als je op see drukt dan lukt het wel.
    stan

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…