woensdag 11 april 2018

Mevrouw Arib, Uw Jasje Detoneert, Evenals Uw Zienswijze.

Misschien kan mevrouw Arib zich over deze schending van de Nederlandse democratie druk maken.


In het noorden van Syrië ligt de plaats Afrin. Nu denkt u vast “ga weg met die Midden-Oosten ellende, toch een gebed zonder einde”. Dan kan ik u geen ongelijk geven. Echter, bij de oorlogsmisdaden die de afgelopen weken bij Afrin hebben plaatsgevonden is NAVO-bondgenoot en EU-kandidaat Turkije betrokken. Een land dat gesteund wordt door rebellen van het Vrije Syrische Leger die weer steun krijgen van de Nederlandse regering.
https://opiniez.com/2018/04/04/turkije-pleegt-oorlogsmisdaden-tegen-koerden-in-afrin/

Na eerdere berichten van het Vrije Syrische Leger (FSA) dat 25.000 van zijn strijders samen met het Turkse leger vechten in de Noord-Syrische regio Afrin, wil het kabinet niet prijsgeven in hoeverre er eenheden meevechten die Nederlandse steun hebben gekregen.
Eerder meldde de Nederlandse regering dat zij slechts rebellen van het Vrije Syrische Leger steunde, maar nu weigert het kabinet dat te bevestigen. De hulp aan rebellen in het noorden van Syrië werd begin dit jaar stopgezet.
https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/04/kabinet-houdt-kaken-op-elkaar-over-steun-aan-gematigde-rebellen-afrin-603285/ 

https://twitter.com/fonslambie/status/976151580457209856?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elsevierweekblad.nl%2Fnederland%2Fachtergrond%2F2018%2F04%2Fkabinet-houdt-kaken-op-elkaar-over-steun-aan-gematigde-rebellen-afrin-603285%2F&tfw_creator=Else4Weekblad&tfw_site=Else4Weekblad


Gezien haar gedrongen postuur zou mevrouw Arib er beter aan doen dit soort opzichtige, te korte jasjes niet te dragen. Een meisje van vijftien kan dit doen, maar als oudere vrouw is het beter haar zwakke punten te verhullen. Zij krijgt daardoor een te brede bips en ziet er zo uit als een gestopte worst. 



1 opmerking:

Anoniem zei

Live radio: Peter Ford on BBC Radio Scotland (who obviously didn't get the memo on keeping him out) outing the 'monitors' of the alleged attacks. The interviewer tried for about ten seconds to talk him down but Fmr. Ambassador Peter Ford ploughed on and dropped several truth bombs. Fortunately it was live.

https://youtu.be/3j_Z1f84Ps8

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...