vrijdag 20 april 2018

Bert Lanting: 'De gifgasaanval op Douma is een week oud'

Het Westen weifelt: hoe kan Assad van gifgasaanvallen weerhouden worden, zonder oorlog met de Russen te krijgen?

Porren in een wespennest is gevaarlijk voor Westen

De gifgasaanval op Douma is een week oud. Na een eerste emotionele reactie weifelt het Westen. Hoe kan het Assad van zulke acties weerhouden zonder dat dit tot een escalatie met Rusland en een oorlog leidt?
https://beta.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/waarom-vergelding-voor-syrisch-gifgas-geen-abc-tje-is~ba5c4ece/


1 opmerking:

Willem Willem zei

Deconstructie

Het Westen weifelt:
- Wie is het Westen (Lanting bedoelt lobbyisten voor het groot MIC van de VS, en de besluitvoerders van grote coöperaties als Olie en gasconcerns van de VS en de EU, verder niemand)

hoe kan Assad van gifgasaanvallen weerhouden worden,

Doet Assad helemaal niet. Want onschuldig totdat het bewijs geleverd is, toch? Niets geleerd van de WMD, Lanting?

zonder oorlog met de Russen te krijgen? (Lanting bedoelt lobbyisten voor het groot MIC uit Rusland, en de besluitvoerders van grote coöperaties als Olie en gasconcerns uit Rusland verder niemand)

De slachtoffers in Lanting's stuk: iedereen die in Lanting's stukje niet genoemd wordt, met op de eerste plaats natuurlijk de vrouwen en kinderen in Syrie, maar ook de Nederlandse belastingbetaler die propagandisten als Lanting aan het werk houdt door bv de witte helmen (via Koenders) te sponsoren die met dat geld false flag operaties opzetten in bv Douma.

Journalist bij VK, het zal je beroep maar wezen...

US Used NZ Spies to Spy on Third Countries

Exclusive: They Spy with Their Little Eye January 18, 2019  •  13 Comments Bewaren   The Five Eyes, a part of what the NSA calls...