Doorgaan naar hoofdcontent

9/11 in Nederland
Aan
Geachte ontvangers,

Heden mocht ik van de organisatie achter het symposium over 9/11, dat op 13 mei a.s. gehouden wordt in de Stadsschouwburg te Utrecht, het hierna volgende bericht ontvangen.

Alvast nog dit: voor degenen die Barbara Honegger willen interviewen, een der sprekers op 13 mei te Utrecht, daarvoor is gelegenheid op 11 of 12 mei in Amsterdam. Voor meer info daarover, gelieve contact op te nemen met Jan van Aken via press@11september.eu of via 06 - 26 28 55 68.


Stuur deze mededeling vooral door naar andere geïnteresseerden, journalisten etc.

Dank en groet,

Harold Mulder
NijmegenBarbaba Honegger naar Nederland voor symposium over complot 9/11

Barbaba Honegger, voormalig politiek analist van het Witte Huis, komt naar Nederland. Op 13 mei geeft zij in de Stadsschouwburg in Utrecht een presentatie over de nieuwste ontwikkelingen in het onderzoek naar 9/11 en de nieuwe grote rechtzaak. Insteek: De huidige officiele complot theorie van de Amerikaanse regering kan onmogelijk waar zijn. Explosieven zijn gebruikt om de 3 WTC torens te laten instorten.

Afgelopen week ging in New York een procedure van start die uiteindelijk moet leiden tot het instellen van een Grand Jury. Die wil de oorzaak van de aanslagen van 11 september 2001 gaan onderzoeken. In een officiële petitie van 52 pagina’s met 57 bewijsstukken die door topjuristen is opgesteld, wordt aangetoond dat er explosieven zijn gebruikt om de drie WTC-torens te laten instorten.

Architects & Engineers for 911 Truth

De juristen hebben de informatie gebruikt die verzameld is door de 3000 architecten en ingenieurs die zich verenigd hebben in de wereldwijde organisatie Architects & Engineers for 911 Truth. Ook de oprichter en voorzitter van deze organisatie, Richard Gage, spreekt op het symposium in Utrecht.

Bevrijding van Bedrog

Het symposium met de titel ‘Bevrijding van Bedrog’ wordt georganiseerd door de recent opgerichte stichting '11 September'. Bestuurslid Wico Valk: “Het symposium ‘gaat over de belangrijkste en nog steeds onbeantwoorde vragen rond 9/11 en wordt begeleid door medebestuurslid George van Houts, acteur en theatermaker en bekend van het theatergezelschap De Verleiders. Hij zal met gepaste wrange humor de aantoonbare onhoudbaarheid van de officiële samenzweringstheorie aannemelijk maken door enkele van de top-experts aan het woord te laten en vragen van het publiek te laten beantwoorden.”

Misdadigers van 11 september

George van Houts: “Ik zal tevens een interview/dialoog houden met emeritus hoogleraar Karel van Wolferen. Deze voormalig NRC-journalist spreekt vrijuit over de stilte die klinkt over alle onbeantwoorde 9/11-vragen".

""Één van de juristen die aan de wieg heeft gestaan van de nieuwe juridische procedure is de dit jaar overleden erevoorzitter van het Italiaanse Hooggerechtshof, Ferdinando Imposimato. Tijdens zijn actieve loopbaan was hij één van de meest effectieve rechters die de Italiaanse mafia en mafia politici aanpakten. Na zijn pensionering richtte hij zich op de misdadigers van 9/11. Vorig jaar sprak Imposimato in New York op 10 september op het ‘Justice in Focus symposium’ en was er een live verbinding met het 9/11 evenement in de jaarbeurs in Utrecht. Imposimato is een inspiratie voor veel juristen en mensen die willen dat er gerechtigdheid komt en dat de werkelijke misdadigers van 9/11 gestraft zullen worden.

Oorlog in Midden-Oosten

Dan zal ook duidelijk worden dat 9/11 ten onrechte gebruikt is om de al geplande oorlogen in het Midden-Oosten te kunnen beginnen. Mensen vergeten dat de huidige oorlogen in die regio en de vluchtelingencrisis als gevolg daarvan direct verband houden met de aantoonbare misinformatie over 9/11”, zegt bestuurslid Jan van Aken. “Ik begrijp dat veel mensen dit liever niet willen weten, maar zoals het nu gaat in de wereld zou het juist goed zijn als meer mensen met gezond verstand zich verdiepen in de feiten en zich duidelijker uitspreken.”

Kom Plot

De organisatie rekent 13 mei op een paar honderd geïnteresseerden uit Nederland en Vlaanderen. “In mijn theatercolleges heb ik inmiddels enkele duizenden Nederlanders kunnen informeren over de onhoudbare officiële lezing. Zelf heb ik ook veel geleerd van de bezoekers van ‘Kom Plot’ die al goed op de hoogte waren van de technische feiten en zich nog steeds verbazen over de vele wonderen die op 11 september 2001 zouden moeten hebben plaatsgevonden, als de officiële uitleg zou kloppen. Gelukkig willen steeds meer mensen weten hoe het wél zit”, aldus George van Houts.

Noot voor de redactie

Barbara Honegger is beschikbaar voor interviews op 11 of 12 mei in Amsterdam. Mail uw verzoek naar Jan van Aken (press@11september.eu) of bel: 0626285568.


Neem contact op
·        van Aken
·        
·        press@11september.eu
·        0626285568

Reacties

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…