woensdag 14 maart 2018

Zionistische Hasbara

Anoniem heeft een nieuwe reactie op je post "NRC's Oorlogsvoorbereidingen" achtergelaten: 

How Israel and its partisans work to censor the Internet

Het valt mij bijv. op dat er wel erg veel anti Palestijnse links op deze Wikipedia pagina verschijnen. Het argelose publiek weet helemaal niets over de Israelische trollen die betaald dit soort sites bevolken om er de boel flink in te kleuren https://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Facebook natuurlijk!
Het kritische artikel van de hand van Glenn Greenwald uit 2016 (voor het Palestina Komitee vertaald door Koen Bos) dat hierover in The Intercept verscheen is er bijvoorbeeld in het geheel niet terug te vinden. (wel oudere artikelen) Laat staan dat er recente artikelen gebaseerd op onderzoek van The Arab Center For The Advancement of Social Media in voorkomen: Israelische online opruiing tegen Palestijnen verontrustend hoog.
In het licht van het nieuws van afgelopen December https://www.timesofisrael.com/israel-okays-72-million-anti-bds-project/ allemaal niet erg opzienbarend misschien en daarvoor gebeurde het natuurlijk ook steeds. Sluipenderwijs bereikt het zo haar doelen stiekem de publieke opinie te beïnvloeden, en geld helpt naast zionistisch nationalisme natuurlijk ook enorm. Geen opmerkingen:

United States Preparing War Between Latin-American States

The United States are preparing a war between Latin-American states by   Thierry Meyssan Little by little, the partisans of the Ceb...