woensdag 14 februari 2018

Plant Een Olijfboom

Klik hier voor de online versie
Stichting Plant een Olijfboom staat voor rechtvaardige vrede in Palestina en Israël met gelijkwaardigheid voor alle burgers, inclusief Palestijnse vluchtelingen


Plant-een-Olijfboom-dag | 3 maart | Utrecht


We nodigen je van harte uit voor de Plant-een-Olijfboom-dag op zaterdag 3 maart 2018.
Heb je altijd al een steentje bij willen dragen maar weet je niet hoe? Dan is dit dé mogelijkheid om betrokkenen en vrijwilligers van Plant een Olijfboom te zien, te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.
De dag staat in het teken van handelingsperspectief, inspiratie en interactie.  We starten de dag om 12:00 uur met een gezamenlijke lunch. Het bestuur heet je welkom om 14.00 uur, hierna zijn er verschillende sprekers om je te inspireren om in actie te komen. De dag wordt afgesloten met een korte film en nabespreking onder leiding van 'Filmdag met het Oog op Palestina'.
BELANGRIJK: wegens beperkte plekken, meld je aan! Laat via een reactie op deze e-mail weten of je erbij bent, dan weten wij voor hoeveel mensen wij de zaal kunnen opbouwen.
Zaterdag 3 maart 2018
Start met lunch: 12:00 uur
Locatie: YWCA
F.C. Dondersstraat 23, Utrecht
Einde: 17:00 uur
Meld je aan!
Graag tot 3 maart!

Hartelijke groeten,
May & Carolien,
en het bestuur van Plant een Olijfboom

Even voorstellen

May en Carolien zijn sinds kort als vrijwilligers betrokken bij Plant een Olijfboom en organiseren de Betrokkenen-dag.
May is student zorgmanagement en heeft interesse in internationale politiek maar vooral voor humaniteit. Carolien is socioloog met een specifieke interesse voor ongelijkheidsvraagstukken en internationale samenwerking. 
Facebook
Twitter
YouTube
Website
Ons postadres is:

1 opmerking:

Hans Alberts zei

Geef ook even door aan de joodse kolonisten.

Chris Hedges and Mark Crispin Miller: The Destruction of an Independent Press

The Destruction of an Independent Press with Mark Crispin Miller Mark Crispin Miller, Professor of Media Studies at New York University, ...