Doorgaan naar hoofdcontent

Groen Links: 'Russisch Expanionisme.'

Klaver van Groen Links spreekt van 'Russisch Expanionisme.'

Reacties

 1. Volgens mij is de Krim op dringend verzoek van een overgrote meerderheid van haar bewoners teruggekeerd naar Rusland. De bewoners van Oost Oekraïne krijgen steun uit Rusland om een genocide te voorkomen die de door het westen gesteunde (financieel en materieel), door een bloedige coup aan de macht gekomen, fascistische regering probeert uit te voeren.
  In tegenstelling tot onze Amerikaanse vrienden is het Rusland van Poetin bijzonder terughoudend in acties buiten de eigen landsgrenzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er was sprake van een staatsgreep en er waren fascistische bendes die zich schuldig maakten aan mensenrechtenschendingen. Als reactie daarop kwam het referendum waar een overgrote meerderheid koos voor aansluiting bij Rusland. De Krim is dus niet geannexeerd maar herenigd met Rusland. In wezen had je aan de ene kant Rusland en aan de andere kant de fascisten, als die aan de macht waren gekomen was het een ramp geweest, dat wist de bevolking heel goed, vandaar deze verstandige keuze en nee, Rusland is niet expansionistisch maar de NAVO en het imperialistische VS.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is het hele probleem. Rutte zei: die leugen van Zijlstra was niet best, maar de weergave van de inhoud van Poetins woorden, daar ging het om en die was juist. Inderdaad dat was de visie van onze regering, mevr. Ollongren ging ook al direct op de Russische agressie af. In de NRC schreef commentator geopolitiek over de mogelijkheid dat Rusland kleinere atoonwapens op de Baltische landen af zou kunnen schieten. Totale gekte, alleen mogelijk omdat Zijlstra niet eens objectief naar een verhaal (van van der Veer) kon luisteren, maar in zijn eigen anti-Rusland bubbel gevangen zat. Maar daar zat hij met toestemming van Rutte en de hele Nederlandse regering. En nu blijkt zelfs met toestemming van Klaver. De knul.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…