dinsdag 13 februari 2018

Groen Links: 'Russisch Expanionisme.'

Klaver van Groen Links spreekt van 'Russisch Expanionisme.'

3 opmerkingen:

Albert van de Ven zei

Volgens mij is de Krim op dringend verzoek van een overgrote meerderheid van haar bewoners teruggekeerd naar Rusland. De bewoners van Oost Oekraïne krijgen steun uit Rusland om een genocide te voorkomen die de door het westen gesteunde (financieel en materieel), door een bloedige coup aan de macht gekomen, fascistische regering probeert uit te voeren.
In tegenstelling tot onze Amerikaanse vrienden is het Rusland van Poetin bijzonder terughoudend in acties buiten de eigen landsgrenzen.

Anoniem zei

Er was sprake van een staatsgreep en er waren fascistische bendes die zich schuldig maakten aan mensenrechtenschendingen. Als reactie daarop kwam het referendum waar een overgrote meerderheid koos voor aansluiting bij Rusland. De Krim is dus niet geannexeerd maar herenigd met Rusland. In wezen had je aan de ene kant Rusland en aan de andere kant de fascisten, als die aan de macht waren gekomen was het een ramp geweest, dat wist de bevolking heel goed, vandaar deze verstandige keuze en nee, Rusland is niet expansionistisch maar de NAVO en het imperialistische VS.

magchiel zei

Dat is het hele probleem. Rutte zei: die leugen van Zijlstra was niet best, maar de weergave van de inhoud van Poetins woorden, daar ging het om en die was juist. Inderdaad dat was de visie van onze regering, mevr. Ollongren ging ook al direct op de Russische agressie af. In de NRC schreef commentator geopolitiek over de mogelijkheid dat Rusland kleinere atoonwapens op de Baltische landen af zou kunnen schieten. Totale gekte, alleen mogelijk omdat Zijlstra niet eens objectief naar een verhaal (van van der Veer) kon luisteren, maar in zijn eigen anti-Rusland bubbel gevangen zat. Maar daar zat hij met toestemming van Rutte en de hele Nederlandse regering. En nu blijkt zelfs met toestemming van Klaver. De knul.

The Zionist Lobby is The Deep State

The Israeli Lobby Is the Deep State By  Jason Charles  on 2/13/2019 (6 days ago)  Israel/Zionism This week the Intercept reported ...