dinsdag 26 december 2017

WTC 7

WTC 7 Evaluation is a study at the University of Alaska Fairbanks using finite element modeling to evaluate the possible causes of World Trade Center Building 7's collapse.

https://www.youtube.com/watch?v=vMV8E_83NiI



2 opmerkingen:

Ben zei

Iedereen met een beetje kennis van natuurkunde en mechanica snapt dat de 3 torens dmv explosieven naar beneden zijn gehaald. En dat dus de vs overheid betrokken moet zijn, is de onontkoombare conclusie.

Groeten, Ben

AlbertV zei

Ben, een probleem is de nog steeds onaantastbare macht van de MSM, het overgrote deel van "het volk" ziet deze nieuwsbron nog altijd als de meest betrouwbare. Wetenschappers, journalisten, onderzoekers die een andere mening uitdragen worden efficiënt buiten de publiciteit gehouden. Daarentegen worden we overspoelt met regelrechte SHIT voornamelijk door de (Amerikaanse) geheime diensten uitgesch*ten. Angst moet voorkomen dat "het volk" helder gaat nadenken en voetbalcompetitie en taarten-bak-series (straks weer boer-zoekt-vrouw) moeten de aandacht verder afleiden van wat echt belangrijk is.
Ik ben bang dat het niet veel anders zal gaan als met de moord op JFK. Meer dan 50 jaar verder wordt ons nog steeds wijs gemaakt dat LHO de enige was.
Maar misschien ben ik te pessimistisch, internet zou wel eens de galg kunnen zijn waaraan al de schurken, die tot nu toe kans zagen buiten beeld te blijven, gaan worden opgehangen.