donderdag 14 september 2017

Nederland Subsidieert Terreur Organisatie Witte Helmen

Wakkere burgers, waaronder Martin Oei Nederlands grootse piano talent, klagen bij regering over de terreurgroep de “Witte Helmen”

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33
Gelukkig worden steeds meer Nederlanders wakker, bekende en minder bekende, zoals het ongekende piano talent Martin Oei, onlangs een brief schreef aan het ministerie van Buitenlandse zaken over de Witte Helmen:
Martin Oei:
Gerelateerde afbeelding
Martin Oei, links in beeld met rechts Koningin Maxima
Martin Du Ping Oei is een Nederlands pianist (21). Hij is gefascineerd door historische instrumenten en speelt geregeld op Erard vleugels en fortepiano’s. Hij woont in Amsterdam-Zuidoost. Wikipedia
Genre: Klassieke muziek
Albums: Pianodebuut, Beethoven & Mozart: Works for Fortepiano, MEER
Platenlabels: Young Musicians Academy, Zefir Records
Een talent, die op 9 jarige leeftijd al concerten won en te horen is op BBC3 en andere landen over de hele wereld.
Zijn brief aan de overheid
To: Informatie Rijksoverheid
Subject: Vraag over de Witte Helmen SyriëReferring website: https://www.rijksoverheid.nl/Aard van uw vraag: Beroepsmatig
Aanspreekvorm: De heer
Naam: M.D.P. Oei

Onderwerp: Vraag over de Witte Helmen Syrië
Vraag:
Beste mensen,
Klopt het dat de Nederlandse overheid 4 miljoen euro uitgeeft aan de Witte Helmen?
Zoja dan zou ik u allen dringend willen adviseren de onderstaande video’s te bekijken waarin te zien is waar de Witte Helmen werkelijk voor staan. In feite staan ze synoniem voor Al Qaida…
Als burger wonende in Nederland schaam ik mij diep voor een regering die terrorisme steunt met 4 miljoen euro. Hoe kan dat?

Hoe zouden we dit kunnen veranderen?
Het zijn namelijk 4 miljoen verspilde euro’s aan terrorisme.Alvast hartelijk dank voor de reactie.
Groeten, Martin Oei
http://www.martinoei.nl/site/pagina/
Antwoord
Op 12 september 2017 om 09:48 schreef DSH-HH :
Geachte heer Oei,Dank voor uw bericht van 26 augustus jl. waarin u aandacht vraagt voor een mogelijke samenwerking tussen de Witte Helmen en ISIS.
Het ministerie van Buitenlandse Zaken is bekend met de beschuldigingen tegen de Witte Helmen. Evenals alle andere organisaties die het ministerie steunt, worden de Witte Helmen nauw gemonitord of ze voldoen aan internationale mensenrechtennormen en het oorlogsrecht. Uit onze bevindingen is gebleken dat de beschuldigingen tegen de Witte Helmen niet op waarheid berusten en dat deze valselijk als propaganda tegen hen gebruikt worden.
Naast de Nederlandse overheid worden de Witte Helmen gesteund door de overheden van het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Japan en Amerika. Deze landen hebben ook ieder eigen evaluatiemechanismen om te garanderen dat de organisaties die ze steunen geen samenwerking hebben met terroristen.
Met gevaar voor eigen leven hebben de Witte Helmen de afgelopen drie jaar meer dan 62.000 mensen gered. Hierbij zijn 141 reddingswerkers om het leven gekomen. Het geld van donoren als de Nederlandse overheid aan de Witte Helmen is vaak van levensbelang voor de vele slachtoffers van de oorlog in Syrië.Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,
Christine Pirenne
Hoofd afdeling Humanitaire Hulp
Directie Stabiliteit en Humanitaire Hulp
Ministerie van Buitenlandse Zaken
 Verder te lezen op de site van http://gerritherders.blogspot.de

De met bloed besmeurde prijzen voor de ”Witte Helmen”Een lezer van dit blog wees me, naar aanleiding van mijn opmerking over de organisatie ‘Witte Helmen’, op onderstaand artikel. Dit is een dermate onthullend, interessant en belangrijk artikel, dat ik het hier integraal plaats. Met dank aan M.
Protesten bij de uitreiking van de bloedprijs

De schaamteloosheid waarmee de elite ons probeert te beïnvloeden en  zand in de ogen te strooien is werkelijk verbijsterend.

Terwijl de bewijzen zich opstapelen en het inmiddels helemaal geen geheim meer is dat de zogenaamde ‘Witte Helmen’ een door het westen opgerichte en gefinancierde misdaadorganisatie is, krijgt deze nep-organisatie doodleuk opnieuw een belangrijke prijs. Oogjes dicht en snaveltjes toe, lieve kinderen

Conclusie
De Nederlandse regering steunt, met ons belastinggeld, nog steeds een terreurgroep de bewijzen leggen ze naast zich neer als zijnde propaganda. Dit is echt heel ernstig te noemen en een regelrechte inbreuk op de democratische waarden van de Nederlandse rechtsstaat.
Het laat zien hoe de Nederlandse bevolking elke dag een portie propaganda op haar bord krijgt door het NOS journaal en zogenaamde “mainstream “pers.
Bron: Youtube, Martin Oei, gerritherders.blogspot.de, Wikipedia


Geen opmerkingen: