donderdag 28 september 2017

De Witte Helmen in Amsterdam

De “Witte Helmen”Gezellig in Riad Hijab’s appartement in New York

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33
De foto’s bewijst dat de Witte Helmen, nep zijn en geïnspireerd op Al-Queda, zo ook de zogenaamde oppositie. Hind Kabawat, is van christelijke origine en heeft zich door mooie titels en geld van Soros Organisaties laten verleiden om mee te doen met de nep-revolutie.
Een gezellige samenkomst van de zogenaamde leden van de “syrianhnc.org” of te wel: “Supreme Commission” voor Onderhandelingen van de Revolutionaire Krachten en de Syrische Oppositie, in het appartement van Riad Hijab in New York. Gesteund en gesponsord door de VS, Eu en Saoedi Arabië.
Deze council herbergt vele terroristische groeperingen en individuen, zoals de “witte helmen”, leden van Al- Queda, die op hun beurt weer onderdeel zijn of lid van de Witte helmen, Jahs al-Islam, een jihadistische organisatie, waar ik al eerder over berichtte:
De witte helmen, ik wil het weer benadrukken, worden betaald door de EU en de VS, zij hebben hun hoofdkantoor in Amsterdam-Zuid!
De Witte helmen in Nederland
Naam:Stichting Mayday Rescue Foundation
Dit is mijn bedrijf!
Adres:De Cuserstraat 93 3e en 4e ver
Postcode:1081 CN
Buurt:Buitenveldert-West
Wijk:Stadsdeel Zuid
Plaats:Amsterdam
Gemeente:Gemeente Amsterdam
KVK-nummer:64492915
Deze council herbergt vele terroristische groeperingen en individuen, zoals de “witte helmen”, leden van Al- Queda, die op hun beurt weer onderdeel zijn of lid van de Witte helmen, Jahs al-Islam, een jihadistische organisatie, waar ik al eerder over berichtte:
Share this on WhatsAppDONEER EN STEUN ONS WERK DONATE AND SUPPORT US: IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33       Wie is Mohammed Alloush, die eigenlijk geen wapenstilstand wil in Syrië , maar met alle geweld (letterlijk), Assad wil verslaan en seculier Syrië ?  Deze zogenaamde rebellen-leider, die eigenlijk niets meer dan een ordinaire … Meer lezen over Wie is Mohammed Alloush en wat wil hij voor Syrië? De gevierde terroristen rebel van het westen!
Wie is Mohammed Alloush, die eigenlijk geen wapenstilstand wil in Syrië , maar met alle geweld (letterlijk), Assad wil verslaan en seculier Syrië ?  Deze zogenaamde rebellen-leider, die eigenlijk niets meer dan een ordinaire terrorist is, staat voor een salafistische stroming in Syrië, alles waar de meerderheid van de Syriërs onder geleden heeft, de afgelopen 6 jaar. Maar nu is er een keerpunt, Alloush en zijn brigade: Jays Al-Islam, hebben verloren in Aleppo en Damascus en moeten nu wel een compromis sluiten met de regering, willen ze nog kans hebben om in Syrië te wonen of verblijven! Maar de weg is moeilijk, zo niet onmogelijk. Deze salafisten, hun inheemse aanhangers uit Ghouta, Harasta en Douma, zijn massaal, met of zonder hun familie, naar Europa gevlucht (80% van de Syrische vluchtelingen in Europa behoren tot deze stroming) en zijn, zoals onder beschreven, aanhangers van de radicale, salafistische Islam, waar ik en andere activisten en journalisten al in 2013 voor gewaarschuwd hebben!
Mohammed Alloush is de politieke leider van de Saoedische en Turkse (ook gesponsord door EU en VS) gesponsorde groep Jaysh al-Islam (Leger van de Islam).
Hij staat op de website van Riad Hijab, als onderhandelaar voor het “vredes”proces.
Hijab groeit internationaal bewust van de gevaren die Bashar in de tussentijd heeft gehouden
 Het gezellig onderonsje werd nog leuker toen  de algemeen coördinator van de Commissie  David Satterfield, de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken laat op vrijdag 22 september j.l., in de de Algemene Vergadering van de vergadering van de Verenigde Naties in New York, daarna op bezoek was bij Riad Hijab in zijn appartement (zie foto boven).
Hij sprak met Hiab na zijn officiële Amerikaanse verklaring  over het onvermogen om Bashar al-Assad alleen als overgangsfase aan te houden en prees tijdens de vergadering de groeiende internationale bewustwording van de gevaren van het handhaven van Assad al de oorzaken van de crisis. Vooral na het bewijs van de betrokkenheid van Assad die het gebruik van chemische wapens en andere internationaal verboden wapens op nam tegen het weerloze Syrische volk.
Zoveel voor de woorden van Trump in de verkiezingscampagne, Hijab woont gewoon gezellig in New York en klets met de “nieuwe”Amerikaanse regering.
Riad Hijab, was minister van Syrië 
Riyad Farid Hijab geboren 196,) is een Syrische politicus. Hij was premier van Syrië van juni tot augustus 2012, dienend onder president Bashar al-Assad . Van 2011 tot 2012 was hij minister van Landbouw.
Op 6 augustus 2012 publiceerde de Syrische regering een verklaring dat hijab ontslagen was.  Kort daarna  zei een woordvoerder van Hijab en een aantal nieuwsorganisaties (Orient news) dat hij niet kon leven met de Syrische burgeroorlog en zelf ontslag had genomen aan de om zich te schren aan de zogenaamde rebellen kant, toen nog het FSA. Informatieminister Omran al-Zoub’s latere opmerkingen over “de vlucht van sommige persoonlijkheden” werden geïnterpreteerd door The Guardian als verwijzing naar Hijab.
Hijab’s eigen wortels zijn echter heel interessant. Hij komt uit de stad Khirbet Ghazel in de provincie Deraa, waar de zogenaamde revolutie nadat overheidstroepen  een 11-jarige jongen zouden hebben gemarteld zou zijn begonnen.
Nog belangrijker, Hijab is een neef van de ex- vice-president, Faroukh al-Sharaa, een andere Soenniet, eens een cruciaal lid van de Syrische regering. Hij was een loyale en effectieve minister van Buitenlandse Zaken onder Bashar’s vader Hafez, de verklaring voor de defectie van al-Sharaa en zijn neef Hijab, is dat zij zelf de macht willen in Syrië en een Soennitische regering uitroepen, zij zijn beiden gelieerd aan de moslim broeders en naderhand aan Al-Queda en werken samen met terroristische organisaties als Jash al-Islam, Al-Nusra en nu ISIS.
Onder Obama gestimuleerd om verzet te plegen een george soros achtige revolutie uit toe voeren. Helaas voor hen, kiest het Syrische volk massaal voor Assad en zijn regering en is het geopolitiek spel wat de VS speelde in Syrië verloren, de zogenaamde rebellen blijken ordinaire terroristen te zijn, gewapend en gesponsord door de VS, EU en Saoedi Arabië.
Wat blijft is zogenaamde oppositie in exil, in de VS en praten met corrupte regerings of politici zoals Boris Johnson, die nu alleen nog maar loze beloften in een pseudo conferentie kunnen geven. Alles buiten de Syrische bevolking om.
Die hebben niets aan loze woorden en dure New-Yorkse appartementen, te ver weg voor het verscheurde land.
Bron: Wikipedia en bij de redactie bekende andere bronnen.

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...