donderdag 14 september 2017

Anti Rusland Propaganda van de 'Vrije Pers'

De pluriforme mainstream media? Zelfs het taalgebruik is hetzelfde.  Ziehier 

de propaganda van de vrije pers:


BELANGRIJKE ARTIKELEN

Russisch spierballengerol aan grens met EU - Het Laatste Nieuws;

Russisch spierballengerol aan grens met EU - Het Laatste Nieuws

Het Laatste NieuwsRussisch spierballengerol aan grens met EUHet Laatste NieuwsRusland en Wit-Rusland zijn vandaag begonnen aan een gezamenlijke militaire oefening aan de grenzen met Polen en Litouwen. De operatie, "Sapad-2017" (Westen-2017, red.), is volgens de Russen louter defensief, maar NAVO-bondgenoten spreken van ...en meer » 
Spierballenvertoon langs de Oost- Westgrens - Trouw;

Spierballenvertoon langs de Oost- Westgrens - Trouw

TrouwSpierballenvertoon langs de Oost- WestgrensTrouwMet grote oefeningen van hun krijgsmachten maken Rusland, de Navo en ook Zweden aan elkaar duidelijk dat ze voorbereid zijn op eventuele aanvallen. Rusland en westerse landen communiceren meer en meer via wapengekletter. Met militair ...en meer » 
Omstreden Russische legeroefening van start - Telegraaf.nl;

Omstreden Russische legeroefening van start - Telegraaf.nl

Telegraaf.nlOmstreden Russische legeroefening van startTelegraaf.nlBRUSSEL - De grootste Russische legeroefening in jaren gaat donderdag van start. Duizenden manschappen uit Rusland en Wit-Rusland nemen aan de oostflank van de NAVO-landen en in de Russische exclave Kaliningrad deel aan de exercitie Zapad ...en meer » 
Oefening Russen voedt angst Oost-Europa - NRC;

Oefening Russen voedt angst Oost-Europa - NRC

NRCOefening Russen voedt angst Oost-EuropaNRCDe vierjaarlijkse militaire operatie Zapad 2017 had niet eerder zo'n agressief karakter, zeggen ze in Oost-Europa. Steven Derix. 13 september 2017 om 19:29. Russische straaljagers bij Moskou. Aan de militaire oefening Zapad 2017 doen mogelijk 100.000 ...en meer » 

2 opmerkingen:

magchiel zei

Als je enigszins doordenkt, dan begrijp je dat Rusland er geen enkel belang bij heeft de spanning op te voeren. Zij zullen er alles aan doen het Wereldkampioenschap volgend jaar niet in gevaar te brengen. Lijkt vrij logisch.

magchiel zei

Het lijkt vrij logisch dat Rusland er geen enkel belang bij heeft de spanning op te voeren. Het wereldkampioenschap voetbal mag immers in geen geval in gevaar komen. Logisch toch?