zaterdag 1 juli 2017

Zionistische Terreur tegen Investering Nederlandse Belastingbetalers

Vanzelfsprekend durft de zionistische minister Lodewijk Asscher en premier Rutte hiertegen niet te protesteren, want zoals de publiciste Jan Blokker ooit eens vaststelde: 

Na de Tweede Wereldoorlog is het jodendom in de christelijke wereld vrijwel heilig verklaard en geen volk dat in die processie zo hard vooroploopt als de Nederlanders. 


Israël vernietigt wéér Nederlands hulpproject in Palestina

De zonnepanelen werken al een half jaar. Ze bedreigen niemand. In de buurt van het dorp zijn een aantal illegale Joodse nederzettingen. Daar wordt niets afgebroken of geconfisqueerd.
Ook op het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft men geen goed woord over voor de Israëlische sloopactie. Nederland schenkt jaarlijks tientallen miljoen euro’s aan ontwikkelingsprojecten in door Israël illegaal bezet Palestina. Formeel eist de Israëlische regering dat eerst bij hen om toestemming gevraagd wordt, maar hulporganisaties doen dat vaak niet. De wachttijden zijn lang, de slagingskansen zijn laag. Wie een hulpproject wil starten in Palestina is overgeleverd aan Israëlische willekeur.
Woordvoerder Chris Bakker van het ministerie van Buitenlandse Zaken laat weten:
Wij hebben direct ernstig geprotesteerd bij de Israëlische autoriteiten en aangedrongen op teruggave van de goederen. We bekijken momenteel de precieze schade en welke volgende stappen genomen kunnen worden.
Israël vernietigt met grote regelmaat ontwikkelingsprojecten in Palestina. Ook Nederlandse projecten waren eerder doelwit van de agressie. In maart vorig jaar werd een landbouwproject verwoest waar Nederland 10 miljoen dollar in had geïnvesteerd. Dat project was bedoeld om Palestijnen te leren hoe ze de grond het best konden gebruiken om gewassen te verbouwen. Israëlische militairen confisqueerden zowel de grond als de landbouwmachines. In 2000 vernietigde het Israëlische leger een haven in aanbouw in de illegaal bezette Gazastrook. Met de haven werd ook een Nederlandse bijdrage van 23 miljoen euro vernietigd.
Bronnen: De MorgenAD / cc-foto: IDF

Republicans 'Overwhelmingly' Approve Of Trump's Helsinki Performance

Republicans 'Overwhelmingly' Approve Of Trump's Helsinki Performance, Poll Shows by  Tyler Durden Thu, 07/19/2018 - ...