vrijdag 21 juli 2017

docP

Wake in Rotterdam a.s. zaterdag: Handen af van Al-Aqsa! 

 

Beste vrienden van Palestina,
Sinds vrijdag vorige week is het al-Aqsa terrein in bezet Jeruzalem praktisch onbereikbaar voor Palestijnen geworden. Israel sloot het terrein drie dagen af nadat er twee agenten bij de poort naar al-Aqsa omkwamen en hun aanvallers doodgeschoten werden. Daarna werden bij de ingangen detectiepoortjes en camera's geplaatst. Palestijnen protesteren tegen deze onacceptabele maatregelen door gebeden op straat en demonstraties in de oude stad van Jeruzalem rondom het al-Aqsa terrein.

Het al-Aqsa terrein, of al-Haram al-Sharif, trekt veel bezoekers en heeft een speciale betekenis in de islam. De al-Aqsa moskee is op twee na de belangrijkste moskee voor moslims. Het terrein is echter ook een oase van rust en vrede voor burgers van bezet Jeruzalem. Vrouwen zitten er te picknicken en kinderen kunnen er zonder angst voor Israelische repressie spelen.

Wij willen met een wake onze solidariteit tonen aan de burgers van bezet Jeruzalem. Ze voelen zich in de steek gelaten en hebben onze steun nodig. Kom en neem al je vrienden en vriendinnen mee naar het Stationsplein (voorzijde Rotterdam CS). Zaterdag 22 juli van 1600 uur tot 1800 uur.


نصرة للاقصى والمسرى
ندعوكم لوقفة تضامنية مع اهلنا في مدينة القدس
السبت : 22-07-2017
الساعة 16:00-18:00
أمام محطة القطار الرئيسية Rotterdam CS


De solidariteitswake wordt ondersteund door:
Palestijnse Gemeenschap NL
Palestina Komitee Rotterdam
DocP
Stichting Palestijnse vrouwen in NL
Movement X Nederland
en anderen

Voor updates volg de facebook event pagina

The Psychology of Materialism, Violence and War

Love Denied: The Psychology of Materialism, Violence and War Friday, 24 May 2013, 4:35 pm Article:  Robert J. Burrowes Love Denied: ...