vrijdag 24 februari 2017

Boublog: Een stralend bericht uit Fukushima

Het nieuws is al enige dagen bekend: in Fukushima wordt nu een stralingsniveau gemeten van 530 Sievert per uur. Dat stralingsniveau is zo hoog dat men spreekt van “onvoorstelbaar”. Het ergste is: er valt niets aan te doen. Daarom heeft het geen zin om er over te praten. De NOS meldde dan ook dat deze onvoorstelbaar hoge straling het gevolg is van een nieuwe robot. Ja, natuurlijk! Dat het buiten vriest, komt door mijn nieuwe thermometer! Koud, hoor…

Wie wil weten wat er werkelijk gebeurt in Fukushima, kan beter terecht op ENENews. Dan blijkt dat er in november vorig jaar een aardbeving was van 7.4 op de schaal van Richter. Deze werd gevolgd door een kleine tsunami, waarna het koelsysteem het had begeven. Vervolgens was het even stil en nu dit!
Intussen heeft de radioactieve golfstroom de kust van Alaska en Californië bereikt, maar men verwacht dat het ergste nog moet komen. Zeedieren sterven aan de straling, of van de honger omdat hun voedsel verdwijnt. Dat dit afsterven het gevolg is van een onbekend virus, wordt door niemand meer geloofd. Maar hoewel voor de visserij de noodtoestand is uitgeroepen, zegt niemand Fukushima…
Men vermoedt dat de gesmolten nucleaire brandstof nu een gat gebrand heeft in het reactorvat en in de grond is gelekt. Robots die proberen om de brandstof te lokaliseren, gaan kapot zodra ze te dichtbij komen. Hun bedrading smelt door de straling en dan doen ze het niet meer. De gesmolten brandstof heeft inmiddels het grondwater bereikt dat vanuit de bergen ondergronds naar de oceaan stroomt.
En dan op 2 februari j.l. het nieuws dat de straling onvoorstelbare hoogten had bereikt. Er zit een gat in het reactorvat en de brandstof is verdwenen. Men is nu bang dat de kerncentrale zal instorten en/of in de oceaan zal vallen. Bijna 6 jaar na de aardbeving en de tsunami staat Fukushima nog steeds te stralen. Niets aan te doen! 
Radiation at Fukushima nuclear plant at unimaginable levels
In Japan heeft men een rijtje kerncentrales gebouwd langs een kust die bekend staat om zijn aardbevingen en tsunami’s. Het doet me denken aan dit kinderliedje:
Er was een mannetje, dat was niet wijs:
bouwde zijn huisje op het ijs.
Toen het ging dooien in plaats van vriezen,
moest dat mannetje zijn huisje verliezen.

Kernenergie zou zo schoon zijn, zo veilig en goedkoop. De volgende video laat in 5 minuten zien wat de werkelijkheid is.
Radiation at Fukushima at highest level since meltdown
De volgende video gaat over de complot-theorieën omtrent Fukushima. De datum is verdacht (11 maart 2011) en HAARP kan aardbevingen veroorzaken. TEPCO heeft geprobeerd om de waarheid in de doofpot te stoppen. Ook de media vertelt ons de waarheid niet. Deze video is somber, maar de waarheid is is erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt.
NEW!!! Q-CAST: Fukushima – Third of Sea Life DEAD! 2-6-17 duurt 28 minuten.


Story of a Jewish American Hero

Personal History FIGHTING FOR THE AMERICANS, CAPTURED BY THE GERMANS, FREED BY THE SOVIETS How a Jewish-American soldier in...