vrijdag 30 december 2016

Antisemitisme maar dan tegen de Ander

Vragen die op de een of andere manier moeten worden beantwoord, wil het Westen blijven claimen naar democratie en mensenrechten te streven.

1. Hoe is het te verklaren dat een land van 5 miljoen zionisten met financiële, politieke, economische en zelfs militaire steun van het Westen in staat wordt gesteld door te gaan met het stelen van Palestijns land om daarmee te voorkomen dat op het grondgebied van de Palestijnse bevolking een eigen staat komt? Ik bedoel: hoe is het te verklaren dat slechts 5 miljoen Joodse inwoners van Israel de Europese Unie kunnen negeren, terwijl toch volgens 'de populairste geschiedenisleraar' van Nederland  er geen Jorwert meer mogelijk is zonder het bureaucratische, neoliberale bolwerk Brussel? 

2. Hoe komt het dat de 'politiek-literaire elite' in de polder, die zich zo druk maakte over de mensenrechten in Aleppo zich nu collectief in stilzwijgen hult?

3. Waarom mag een door Israel gesteunde organisatie als het CIDI hier propaganda maken voor zionistisch terrorisme? Waarom wordt deze organisatie niet juridisch ter verantwoording geroepen?

4. Hoe is het te verklaren dat zowel de christelijk zionistische als joods zionistische lobbies in het Westen zoveel macht hebben dat Israel niet gedwongen wordt zich aan het internationaal recht te houden?

5. Waarom is de spraakmakende elite in Nederland zo zwijgzaam hierover? Wat verdedigen ze precies? 

6. Is hier sprake van omgekeerd antisemitisme dat zich nu tegen de semitische Palestijnen richt? Of speelt de collaboratie tijdens de Tweede Wereldoorlog van de overgrote meerderheid van de Nederlandse kleinburgers hier nog steeds een rol?

7. Waarom is '[n]a de Tweede Wereldoorlog het jodendom in de christelijke wereld vrijwel heilig verklaard en geen volk dat in die processie zo hard vooroploopt als de Nederlanders,' zoals wijlen Jan Blokker stelde?

Antwoorden kunnen bij mij worden ingeleverd.




4 opmerkingen:

Blik zei

3. Waarom mag een door Israel gesteunde organisatie als het CIDI hier propaganda maken voor zionistisch terrorisme? Waarom wordt deze organisatie niet juridisch ter verantwoording geroepen?

Als je wilt kun je het CIDI juridisch ter verantwoording roepen. Waarom doe je dat niet?

Bauke Jan Douma zei

Antwoord op no.1 t/m no.7: Ze lopen allemaal aan het handje van het State Department.
Als die straks zou besluiten dat het uitmoorden van Palestijnen niet meer en vogue is,
volgen ze allemaal gedwee.

Ondertussen is het wel belangrijk dat soort vragen te blijven stellen, al was het maar
om het licht te blijven werpen op medeplichtigheid aan misdaad.

Verder ben ik van mening dat het genoCIDI ontmanteld dient te worden.


Ben zei

Corruptie.

Groeten, Ben

stan zei

de reden is vrij simpel. de rechter kan mij niet ontvankelijk verklaren. daarentegen is het openbaar ministerie wel ontvankelijk.

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...