maandag 28 november 2016

SDN

sdn@planet.nl

Bijlagen21:32 (16 minuten geleden)
aan kleintjearnold.karskensa.schuettecommunicatieerici.angellinfoinfoinfoinfomaxipampersberichtenpostredactieredactiestan10

Dag Gertjan, nog even dit. Ik verbaas mij toch over jouw houding. In al die dertig jaren dat ik schrijf over geld en het geldsysteem ( www.sdnl.nl/geld.htm) en de website  beheer vanaf 28 maart 1996, en ik voor het eerst kandidaat was voor de Kamerverkiezingen in 1986, is het mij nooit gelukt om een fatsoenlijke inbreng te mogen leveren via de media of via de politiek. Zie mijn eerste poging daartoe: www.sdnl.nl/brockhus-kandidaaat-pab.htm in 1986

Ik heb jou altijd beschouwd als een durfal om zaken aan de orde te stellen die de mainstream media niet aandurfden. Is dat nog zo? Ik heb van Arnold Karskens de opmerking gehad die zei: “Zet ze maar aan het werk!”. Jullie dus, die onomkoopbare onderzoeksjournalisten uit het boek van Karskens. Jij staat er toevallig ook in, zoals je zei. Vandaag heb ik jou een cruciale mail toegezonden die gaat over de corruptie in de rechtspraak en de politiek en het wegkijken van politici en journalisten. Ik heb vorige week gesproken met iemand bij een omroep in Hilversum. Die zei: ”Ja de mensen zijn bang om hun baan te verliezen!”. 

Niks nieuws onder de zon, maar onacceptabel wil je de maatschappij niet ten gronde richten in eigen belang, en meestal in dat van het grootkapitaal. Sadet Karabult van de SP zei het in de Kamer zo: “Sinds de crisis in 2008 zijn de rijken in ons land er 50 miljard rijker op geworden, de armen 20 miljard armer, en de middengroepen hebben dertig miljard ingeleverd bij de rijken.” Het citaat kan iets anders zijn, maar de strekking is dezelfde. Ook Emile Roemer was in de Tweede Kamer kristalhelder over wat er fout zit in de vermogensverhoudingen en de verdeling van rijkdom. Ik wacht op jouw onderzoeksjournalistieke telefonische vraag van hoe dit varkentje te wassen. Ik heb een werkbaar idee hoe dat te bereiken; www.sdnl.nl/zendtijd-politieke-partij.htm

Gerjan, ik stuur dit bericht heel bewust naar al die pennenlikkers die Arnold Karskens in zijn boek noemde als zijnde onafhankelijk en integer.

M.v.g.

Rob Brockhus (redacteur SDNL)
Westkade 227
1273 RJ Huizen
Tel.: 035-5268153

P.s. ik ben politiek neutraal en geen adept van de SP, hoewel die wel het sociale hart op de goede plek lijkt te hebben. Ook m.b.t. TTIP.
 

Tegenlicht. Mooie uitzending, maar helaas zo incompleet. Ik mis de kritiek op het Europese en nationale beleid over de kern van de economie, namelijk de koopkracht aan de basis en die hier niet in te betrekken. Elke ondernemer wacht maar op een ding: klanten met een volle portemonnee die op tijd (kunnen) betalen. Mario Draghi staat bij de benzinepomp om bij te tanken. Maar Mario doet deze keer hetzelfde als met de QE. Hij stopt de benzineslang niet in de tankvulopening, maar in de uitlaat van zijn auto. De benzine komt zo ook in het voertuig, waar of niet? Lijkt grappig maar is essentieel om o.a. niet te vermelden tegen welke koers de obligaties en aandelen worden opgekocht, en of de Griekse obligaties dan niet gewoon in de open haard verdwijnen, wat zou moeten. Want  dat is de enige oplossing die prof. Keen voorstelde: http://www.sdnl.nl/steve-keen.htm.
Weten jullie nog dat er een Rondetafelgesprek is geweest in de tweede kamer? Daar ging het op met dwang over het scheppen van nieuw geld, maar waarna die discussie vakkundig werd begraven door de Kamerleden. Niemand waagt het de juiste vragen te stellen. Jullie kennelijk ook niet gezien de uitzending. Toch ben ik er wel blij mee. Mogelijk dat enkele lieden dan de euvele moed gaan hebben om ongewenste vragente stellen. Dat is een goed uitgangspunt voor de komende verkiezingen en de evaluatie van de sociale ontwrichting.
Vraag: Ik wil een hypotheek voor het aanschaffen van een huis. Heeft de bank dat geld ter beschikking of wordt het uit het niets gecreëerd en betaal ik dertig jaar lang rente over geld dat bij de hypotheekakte niet eens bestond? F. Veerman eist zijn onnodig betaalde rente van zijn hypotheek terug.
Van: sdn@planet.nl
Verzonden: zaterdag 26 november 2016 21:40
Aan: Bas.Haan@Nieuwsuur.nlcuratorfraude@gmail.cominfo@belastingfraude.nl
CC: info@knb.nl
Onderwerp: Dag Bas, na zoveel jaren later komt dan eindelijk het schandalig gedrag van notarissen boven water. 
 Aan Bas Haan van Nieuwsuur.
 Dag Bas, na zoveel jaren later komt dan eindelijk het schandalige gedrag van notarissen boven water. Niemand is meer te vervolgen voor een dergelijk misdrijf.
Maar anders ligt de zaak met jouw verklaring toen ik met Fons Fennis bij jou op de redactie van NOVA (VARA) aankwam met het zwartboek de Eese.
Ik citeer hier jouw opmerking: “Ja, wij weten dat in het hele land door notarissen gezwendeld wordt, maar wij doen pas wat wanneer of de fiscus of de officier van Justitie in beweging komen, tot dan doen wij niets!”.  Het ontbreken van een Grondwettelijk Hof is een van de schandalige tekortkomingen van ons rechtssysteem.
 Dus Bas, dat ging over gezwendel van notarissen in augustus 2010. Dus nog vrij recent; en dus kunnen sommige notarissen nog aangepakt worden op gesjoemel met aktes en illegale bouw op bijv. vakantie- en recreatieparken. Er staat genoeg bewijsmateriaal in dat nog steeds door zowel het Openbaar Ministerie als de Fiscus en politici wordt verdonkeremaand. Tot nu toe dan! Er zijn enkele gevallen bekend die wel interesse hebben in de kennis over notariële fraude. Mensen die al heel lang klagen over de afdekcultuur bij o.a. het notariaat en de rechtsgang bij het OM, rechtbanken en gerechtshoven tot aan de Hoge Raad en Raad van State
 Ik ben heel benieuwd of je nu bereid bent om deze zaken aan de orde te stellen. Je hebt tenslotte enkele prachtige onthullingen gedaan. Het bonnetje van Teeven bijv. En ook de aanklacht van gerechtshof-president A.R. van der Winkel tegen verzwijgende ambtenaren bij het Ministerie van Financiën. En dit met de AOW, de curatorfraude met schending van de Trias Politica, en sprookjes van de lijsttrekkers voor 15 maart zonder achterom te kijken. Zie zendtijd politieke partijen.
 
Maar er is nog meer Bas, dat schreeuwt om journalistieke, justitiële en politieke aandacht. Kijk maar.
  
Vooraankondiging van de documentaire “De Kroon Misleid(t)”; uit ca. vier uren aan beeldmateriaal in delen.
http://www.sdnl.nl/images/klokkenluider.jpghttp://www.sdnl.nl/images/2e-kamer.gif

De Kroon Misleid(t)http://www.sdnl.nl/images/sdn-2.jpg  Spaarfonds AOW . . http://www.sdnl.nl/images/sdn-2.jpg  Politiek . . http://www.sdnl.nl/images/sdn-2.jpg  Kamerzetel <==> SDN http://www.sdnl.nl/images/sdn-2.jpg . . Klokkenluider http://www.sdnl.nl/images/sdn-2.jpg . . Kamervragen aan lijsttrekkers http://www.sdnl.nl/images/sdn-2.jpg

Vooraankondiging van de documentaire “De Kroon Misleid(t)
Buiten het zicht van de mainstream media vecht voormalig zelfstandig vermogensbeheerder Sam Broersma vanaf 1995 nu al 21 jaar een moeilijke en zeer ongelijke strijd tegen de Rijksoverheid voor het herstel van zijn door de staat boosaardig geschonden rechten. Dit is een vooraankondiging van de documentaire De Kroon misleid(t), waarin het conflict van Broersma met zijn overheid in woord en beeld publiekelijk gemaakt gaat worden, en waarin het staatshoofd en Broersma heel duidelijk tegengestelde rollen vertolken. Zeker is, dat Broersma in deze documentaire een bijzondere ‘Koninklijke’ en ‘politieke klok’ luidt.

http://www.sdnl.nl/images/sam-broersma-met-rutte.jpg 

http://www.sdnl.nl/images/sdn-2.jpg Vooraankondiging van de documentaire over het conflict van Sam Broersma met de overheid; uit ca. vier uren beeldmateriaal.
Terug naar het begin


steun SDN op bankgiro PNL57INGB0000708452Stichting Sociale Databank Nederland
E-mailadres: 
sdn@planet.nl
Internet site: http://www.sdnl.nl/sam-broersma-documentaire.htm
Westkade 227, 1273 RJ Huizen (NH)
Tel.: (31)-35-5244141
Femke Halsema Versus Miko Peled

Knesset’s New Nation State Law Codifies Israel as an Apartheid State  The passing of the Nation State law codifies what have been racis...