zondag 13 november 2016

Karel van Wolferen over Hillary Clinton

Nederlandse hoogleraar: "Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia"

Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia”

Mensen die dachten dat Clinton de minst slechte was, hebben onvoldoende beseft hoe gevaarlijk zij was. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen van de UvA.
“Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia,” stelt hij. Hij gaat in gesprek met Hajo Smit onder meer in op de demonisering van Trump door de mainstream media, die inmiddels door 60 procent van de Amerikanen niet meer worden vertrouwd.
In Nederland wordt volgens hem veel propaganda verspreid door de media. “Dat zag je tegen Poetin, maar ook tegen Trump,” zegt hij.
“De berichtgeving over Trump was zo ontzettend armoedig dat je nooit een driedimensionaal beeld kreeg van die man,” vervolgt hij.
Machtige groepen
Van Wolferen is naar eigen zeggen opgelucht dat Trump heeft gewonnen omdat Clinton hoe dan ook van de Syrische president Assad af wilde en de spanning met Rusland wilde opvoeren.
Als Trump het establishment echt wil aanpakken, krijgt hij volgens de hoogleraar te maken met hele machtige groepen die al sinds jaar en dag niet meer onder politieke controle staan.
In het gesprek wordt verder ingegaan op de gevolgen van het verwachte internationale politieke beleid van Trump.
Door het oog van de naald
Is Europa door het oog van de naald gekropen met deze uitslag? Was Clinton als president niet uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede door haar banden met de neocons, Wall Street en het militair-industrieel complex?
En wat kunnen we verwachten van Trump met zijn aanval op het economische en politieke establishment binnen Amerika?
[Café Weltschmerz]

http://www.ninefornews.nl/nederlandse-hoogleraar-clinton-maffia/

Plot Against Trump Revealed

Bombshell Development: Lisa Page Reveals Plot Against Trump Bombshell Development! FBI anti-Trump plotter Lisa Page revealed unde...