maandag 31 oktober 2016

Terroristen/Rebellen en Inzet Gifgas"Rebellen gebruiken chemische wapens bij aanval op Aleppo"

Ria-Novosti, het Russische pers agentschap, meldt 30 Oktober dat de rebellen/terroristen bij hun aanvallen op Syrische regeringeenheden rond de militaire academie in Zuid-Oost Aleppo gifgas in hun projectielen gebruiken.


Uitzoeken

Men is momenteel bezig uit te zoeken welke chemische stof gebruikt werd. Eén persoon is inmiddels overleden als gevolg van de chemische wapens en 30 zijn gewond geraakt. Het gaat om burgers.

3 Etmalen

Terroristen zijn al drie etmalen bezig met aanvallen op posities van het regeringsleger. Het regeringsleger heeft 2 aanvallen afgeslagen. Echter in de wijk Al Assad, waar de militaire academie gelegen is, woedt een een enorme strijd. Bij de aanvallen maken de terroristen gebruik van bomauto's en zelfmoordenaars.

8.000 man erbij

Volgens gegevens van de (Syrische) militaire inlichtingendienst hebben de rebellen zich tijdens de humanitaire pauze versterkt met 8.000 strijders, verdeeld over de wijk Khan Tuman in het zuiden en Kafr-Khamra in het noorden. De terroristen proberen de omsingerling te doorbreken rond Oost-Aleppo. In het geval de terroristen de militaire academie innemen licht geheel west-Aleppo voor hen open. BRON.

Plot Against Trump Revealed

Bombshell Development: Lisa Page Reveals Plot Against Trump Bombshell Development! FBI anti-Trump plotter Lisa Page revealed unde...