Doorgaan naar hoofdcontent

Rusland Bereidt Bevolking Voor Op NAVO-aanval


‘Bereid je voor op WO 3’ Rusland vertelt mensen zich klaar te maken voor nucleaire aanval van de VS


0
93
De spanningen tussen de VS en Rusland zijn stijgende. Het resultaat hiervan is de mogelijkheid van een nucleaire aanval van de US.
Officials van de staat en de media hebben gewaarschuwd dat het Witte Huis aan het plannen is voor een all-out aanval op Rusland over de oplaaiende spanningen in Syrië.
Het nieuwe IJzeren Gordijn is al gevallen in het Midden-Oosten toen de twee supermachten alle militaire communicatie hebben afgesneden.
Poetin’s ministers maakten vrijdag bekend dat ze ondergrondse schuilplaatsen hebben gebouwd voor een kernaanval die alle 12 miljoen inwoners van Moskou kan houden.
Amerika slijpt de kernwapens voor Moskou.
De waarschuwing kwam terwijl Ash Carter, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken tegen nucleaire bommenwerper piloten zei, dat Rusland een “ongekend verschrikkelijke aanval” met behulp van zijn nucleaire vuurkracht zou kunnen beramen.
Rusland heeft zich bezig gehouden met de bouw van nieuwe wapens, ondergrondse bunkers, en het onderzoeken naar experimentele militaire technologie terwijl het land zich gereed maakt voor de oorlog.
De spanningen bereikten het kookpunt in het weekend toen Rusland zich teruggetrok uit een nucleaire deal die heeft gestaan sinds de Koude Oorlog.
Poetin ondertekende het decreet voor het verwerpej van de deal en gaf de “vijandige acties van de VS” de schuld en zei dat er een noodzaak is om “dringend actie te ondernemen om de Russische veiligheid te verdedigen”.
De deal ging over de verwijdering van plutonium uit ontmantelde kernkoppen en regelt hoe het afgedankte nucleaire materiaal wordt gebruikt.
Rusland heeft de grootste voorraad van kernwapens in de wereld met 7300 in hun arsenaal.
Inmiddels heeft de VS 6970 atoombommen die kunnen worden ingezet in de komst van een armageddon type oorlog.
Daily Star Online onthulde eerder hoe dicht de wereld is gekomen om de nucleaire verwoesting te voltooien.
RAF bommenwerpers werden gedwongen om een paar van de Russische bommenwerpers die in staat zijn 12 kernraketten aan de kust van Schotland te onderscheppen.
Voor Poetin’s vuurkracht werd ook gewaarschuwd om Europa te kunnen overweldigen bij de komst van Wereldoorlog 3.
Vier sterren generaal Philip Breedlove, voormalig geallieerd opperbevelhebber van de NAVO, zei: “We moeten nadenken over ons vermogen om onze capaciteit om Europa te verdedigen te versterken.”
Daily Star Online onthulde potentiële nucleaire doelwitten van het Kremlin in heel Europa.
Er werd ook gewaarschuwd dat het Verenigd Koninkrijk slecht was ‘toegerust’ om te gaan met de op handen zijnde nucleaire dreiging.
Voormalig First Sea Lord Admiral West vertelde deze website dat een wereldwijd conflict nog nooit zo dicht is geweest als in zijn halve eeuw tellende carrière bij de Koninklijke Marine.
(Dailystar.co.uk)

Reacties

  1. Maak je borst maar nat. Deze idioot is bereidt nucleair helemaal los te gaan. https://youtu.be/V6YM1Tm6vOg

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…