• All governments lie, but disaster lies in wait for countries whose officials smoke the same hashish they give out.

  • I.F. Stone

donderdag 6 oktober 2016

Rusland Bereidt Bevolking Voor Op NAVO-aanval


‘Bereid je voor op WO 3’ Rusland vertelt mensen zich klaar te maken voor nucleaire aanval van de VS


0
93
De spanningen tussen de VS en Rusland zijn stijgende. Het resultaat hiervan is de mogelijkheid van een nucleaire aanval van de US.
Officials van de staat en de media hebben gewaarschuwd dat het Witte Huis aan het plannen is voor een all-out aanval op Rusland over de oplaaiende spanningen in Syrië.
Het nieuwe IJzeren Gordijn is al gevallen in het Midden-Oosten toen de twee supermachten alle militaire communicatie hebben afgesneden.
Poetin’s ministers maakten vrijdag bekend dat ze ondergrondse schuilplaatsen hebben gebouwd voor een kernaanval die alle 12 miljoen inwoners van Moskou kan houden.
Amerika slijpt de kernwapens voor Moskou.
De waarschuwing kwam terwijl Ash Carter, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken tegen nucleaire bommenwerper piloten zei, dat Rusland een “ongekend verschrikkelijke aanval” met behulp van zijn nucleaire vuurkracht zou kunnen beramen.
Rusland heeft zich bezig gehouden met de bouw van nieuwe wapens, ondergrondse bunkers, en het onderzoeken naar experimentele militaire technologie terwijl het land zich gereed maakt voor de oorlog.
De spanningen bereikten het kookpunt in het weekend toen Rusland zich teruggetrok uit een nucleaire deal die heeft gestaan sinds de Koude Oorlog.
Poetin ondertekende het decreet voor het verwerpej van de deal en gaf de “vijandige acties van de VS” de schuld en zei dat er een noodzaak is om “dringend actie te ondernemen om de Russische veiligheid te verdedigen”.
De deal ging over de verwijdering van plutonium uit ontmantelde kernkoppen en regelt hoe het afgedankte nucleaire materiaal wordt gebruikt.
Rusland heeft de grootste voorraad van kernwapens in de wereld met 7300 in hun arsenaal.
Inmiddels heeft de VS 6970 atoombommen die kunnen worden ingezet in de komst van een armageddon type oorlog.
Daily Star Online onthulde eerder hoe dicht de wereld is gekomen om de nucleaire verwoesting te voltooien.
RAF bommenwerpers werden gedwongen om een paar van de Russische bommenwerpers die in staat zijn 12 kernraketten aan de kust van Schotland te onderscheppen.
Voor Poetin’s vuurkracht werd ook gewaarschuwd om Europa te kunnen overweldigen bij de komst van Wereldoorlog 3.
Vier sterren generaal Philip Breedlove, voormalig geallieerd opperbevelhebber van de NAVO, zei: “We moeten nadenken over ons vermogen om onze capaciteit om Europa te verdedigen te versterken.”
Daily Star Online onthulde potentiële nucleaire doelwitten van het Kremlin in heel Europa.
Er werd ook gewaarschuwd dat het Verenigd Koninkrijk slecht was ‘toegerust’ om te gaan met de op handen zijnde nucleaire dreiging.
Voormalig First Sea Lord Admiral West vertelde deze website dat een wereldwijd conflict nog nooit zo dicht is geweest als in zijn halve eeuw tellende carrière bij de Koninklijke Marine.
(Dailystar.co.uk)

1 opmerking:

  1. Maak je borst maar nat. Deze idioot is bereidt nucleair helemaal los te gaan. https://youtu.be/V6YM1Tm6vOg

    BeantwoordenVerwijderen