zaterdag 29 oktober 2016

NAVO-Propaganda Zelfs in Drenthe

Militairen Havelte moeten Russen buiten de deur houden

HAVELTE - Militairen van 43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte vertrekken in maart naar Litouwen vanwege de Russische dreiging.
Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert maakte gisteren tijdens een NAVO-bijeenkomst in Brussel bekend dat ongeveer tweehonderdvijftig militairen worden ingezet. De Nederlandse troepen ondersteunen een zogenoemde battlegroup die wordt geleid door Duitsland. Nederland stuurt niet alleen grondtroepen, maar ook vier F16-gevechtsvliegtuigen.

Havelte
De brigade in Havelte beschikt over de zwaarste Nederlandse pantservoertuigen die nodig zijn om de Russen ervan te weerhouden Litouwen binnen te vallen. De militairen in Havelte hebben onder andere de beschikking over de CV90, een pantserrupsvoertuig dat op een tank lijkt, maar een kleiner kanon heeft. 

Nederlands-Duits bataljon
De Nederlanders in Litouwen vormen samen met de Duitsers een bataljon dat uit ongeveer achthonderd man bestaat. De spanningen tussen Rusland en het Westen zijn sinds de Koude Oorlog niet meer zo hoog opgelopen. Polen en de Baltische Staten voelen zich bedreigd sinds Rusland De Krim in Oekraïne tweeënhalf jaar geleden annexeerde.

Femke Halsema Versus Miko Peled

Knesset’s New Nation State Law Codifies Israel as an Apartheid State  The passing of the Nation State law codifies what have been racis...