Doorgaan naar hoofdcontent

NOS Propaganda

De joods-Israelische premier Netanyahu die onverstoorbaar doorgaat met het schenden van het internationaal recht wordt in Nederland verwelkomd met de bekende schaamteloze propaganda van de zionistische lobby bij de NOS:

Netanyahu in Nederland: Israël verdedigt gemeenschappelijke waarden 

Netanyahu: de mening over Israel is aan het veranderen, ten positieve. 
De Israëlische premier Netanyahu vindt dat Israël voor steeds meer landen een voorbeeld kan zijn. Netanyahu is vandaag en morgen in Nederland. Vandaag werd hij ontvangen door onder anderen koning Willem-Alexander en premier Rutte. 
Op vragen over de internationale kritiek op Israël antwoordde Netanyahu dat Israël niet alleen zichzelf verdedigt, maar dat het ook strijdt tegen de radicale islam. 
Volgens de Israëlische premier verdedigt Israël daarmee gemeenschappelijke waarden en zien steeds meer landen in Europa en de rest van de wereld in dat Israël geen vijand is, maar een bondgenoot. "De radicale islam is niet alleen een gevaar voor het Midden-Oosten, maar ook voor de rest van de wereld."

Politieke oplossing

Rutte herhaalde zijn zorg over de gespannen situatie in het Midden-Oosten. Hij benadrukte dat er een politieke oplossing moet komen met een Palestijnse staat naast Israël. Volgens Rutte moeten er geen nieuwe nederzettingen meer worden gebouwd in bezet gebied. 
Hij riep zowel Israël als de Palestijnen op te werken aan een klimaat dat nieuwe onderhandelingen mogelijk maakt. Rutte beloofde Israël en de Palestijnen hulp op het gebied van water en energie. Nederland zal ook adviseren over een gaspijplijn naar Gaza. 

Discriminatie

Morgen bezoekt Netanyahu ook nog de Tweede Kamer. Vertegenwoordigers van het "Diensten en Onderzoekscentrum Palestina" protesteerden vandaag in de Kamer tegen de ontvangst van de Israëlische premier in Den Haag. Ze boden daarover een petitie aan. Volgens hen rechtvaardigt het Israëlische beleid niet dat Netanyahu 'met egards' wordt ontvangen. 
"Israël heeft al tientallen jaren een beleid van onderdrukking en discriminatie en van landroof en het luistert niet naar de Verenigde Naties", zei woordvoerder De Levie. Volgens hem moet de Tweede Kamer het kabinet oproepen sancties uit te vaardigen tegen Israël. 

Reacties

 1. Dat die gewetenloze schoft van een Netanyahu hier vorstelijk wordt ontvangen. Wat is Nederland een reactionair, medegenloos besjesland geworden. Netanyahu moet onmiddelijk gearresteerd worden en zich voor het internationaal gerechtshof verantwoorden voor zijn misdaden. Hij is een levensgevaarlijke oorlogsmisdadiger. Inderdaad, dooor gevaarlijke gekken omringt, aldus W.F. Hermans

  Met vriendelijke groet,

  Rene Westermann
  Dwarsstraat 7
  5051 RA Goirle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeet de Landwachters, dikke maatjes en apologisten van deze misdadiger even niet:
  Rutte en Ascher, en het dikste maatje: die WA-man.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…