• All governments lie, but disaster lies in wait for countries whose officials smoke the same hashish they give out.

  • I.F. Stone

vrijdag 12 augustus 2016

NAVO-Oorlog

Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken

264
Oekraïense leger verplaatst grote hoeveelheden tanks, artillerie en raketwerpers naar grenzen met de Krim – 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland – ISIS trainingskampen in Oekraïne.
Het door de EU, de VS en de NAVO gesteunde illegale fascistische regime in Kiev heeft afgelopen week opnieuw geprobeerd een oorlog met Rusland uit te lokken, door met zwaar bewapende terroristen en tanks het vuur te openen op Russische grenstroepen. In de Westerse media werden de gebeurtenissen zoals gebruikelijk verdraaid voor het zoveelste staaltje leugenachtige anti-Putin propaganda. Bovendien zijn er berichten dat Oekraïne plaats biedt aan ISIS trainingskampen, zodat de islamitische terroristen straks ook tegen de Russen kunnen worden ingezet. De door Westerse globalisten geplande oorlog met Rusland is hiermee opnieuw een stap dichterbij gekomen.
Massale militaire opbouw bij de Krim
De aanhouder wint, zullen de Amerikaanse marionetten in Kiev denken. Na diverse mislukte pogingen met  totaal ongefundeerde beschuldigingen van een Russische invasie een oorlog te ontketenen, is het eventjes stil gebleven. Sinds afgelopen week wordt het hele circus echter herhaald, in de hoop dat er deze keer een krachtige Russische militaire reactie komt, zodat Brussel en Washington valselijk het Kremlin van het starten van een oorlog kunnen beschuldigen.
Diverse onafhankelijke media baseren zich op inwoners van Mikulaev en Xerson, die verklaarden al dagenlang massale Oekraïense militaire transporten richting de Krim te hebben gezien. Het ging daarbij om zware tanks, troepenverplaatsers, artillerie en meervoudige raketwerpers, die enkel geschikt zijn voor een militair offensief. Naast troepen van het Oekraïense leger werden ook meerdere neonazi bataljons van DUK (onderdeel van de Rechtse Sektor), ASOW en ‘Asker & Volki’ gesignaleerd.
1000 Amerikaanse mariniers actief in Oekraïne
Vermoedelijk werd het moment waarop Oekraïense terroristen probeerden onder dekking van tankbeschietingen (2) de Krim binnen te dringen niet toevallig uitgekozen: 7 en vooral 8 augustus, de dag waarop in 2008 Rusland militair reageerde op de Georgische aanval op Zuid Ossetië. Die overigens ook door de Westerse propagandamedia als ‘agressie’ van Rusland werd voorgesteld, terwijl achteraf bleek –en werd erkend- dat het Georgië was dat in opdracht van de VS de oorlog tegen Zuid Ossetië en Abghazië was begonnen. Als Putin had gewild, had heel Georgië binnen luttele dagen veroverd kunnen worden. Hij beperkte zich echter louter tot strikt noodzakelijke defensieve acties.
Niet geheel toevallig werd de Georgische leider die in 2008 de mislukte aanval op Rusland inzette, Saakashvilli, door de VS als gouverneur van het Oekraïense Odessa aangesteld. Bovendien kwamen zo’n 3 weken geleden ongeveer 1000 Amerikaanse mariniers met hun oorlogstuig in Odessa aan, vermoedelijk om de Oekraïense oorlogsvoorbereidingen te ondersteunen. Mogelijk nemen ze ook deel aan eventuele ‘false flag’ terreuraanslagen op oif rond de onafhankelijkheidsdag op 24 augustus, waarvan ongetwijfeld Rusland door het Westen de schuld in de schoenen geschoven zal krijgen.
Aanslagen op Russen, infrastructuur en toeristen voorkomenGeen opmerkingen:

Een reactie posten