Doorgaan naar hoofdcontent

Dennis Pekel. Mazzeltof


Sonja heeft een nieuwe reactie op je bericht "Zionistische Extremisten versus Abou Jahjah" achtergelaten: 

Sonja heeft een nieuwe reactie op je bericht "Tradition is Our Future?" achtergelaten: 

Hun woordvoerder is ene Dennis Pekel, een online marketing professional. 


Dennis Pekel, Israel is niet TOF. Het is een terreurstaat met fascistische trekjes. Het volgende zegt een vooraanstaande Joods-Israeli over zijn land:

Stop Living in Denial, Israel Is an Evil State
Israel may not be Nazi, nor even a fascist state. Yet it is a member of the same terrible family, the family of evil states. Just consider these acts of evil perpetrated by the state...
read more: http://www.haaretz.com/opinion/.premium-1.734309

Aangezien jij in eerste instantie een Nederlander bent en ervoor kiest om niet in de zogeheten 'Joodse staat' te leven, zou het voor je pleiten als je stopte met te eisen dat de VPRO censuur pleegt.  In Israel bestaat officieel wel censuur, maar in Nederland niet. Dus pas je aan aan de mores in een democratische rechtstaat. Mazzeltof.

Reacties

 1. En wat is volgens jou dan ons pleidooi geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo vergeetachtig ben ik niet:-) Jij doet voorkomen dat wij voor censuur zijn. Dat is niet correct. Vrijheid van Pers is uiterst wezenlijk principe. Zo ook vrijheid van meningsuiting. Daar heeft pleidooi dus echt niets mee te maken gehad. De kritiek richtte zich primair op de keuze van VPRO om Jahjah uit te nodigen voor ZOMERGASTEN. Dat TV-format is naar onze mening niet geschikt. Secundair is de kritiek gericht op de STER die een TV-commercial heeft tegengewerkt. Het is prima als jij en anderen Zomergasten wel een geschikt platform vinden voor Jahjah. Het is ook prima als jij en anderen vinden dat Jahjah past binnen het profiel (opinieleiders) van Zomergasten. Ik vind dat allerminst, maar smaken en inzichten kunnen immers verschillen. Vind 't alleen flauw om te stellen dat ons gaat om censuur, want dat is pertinent niet correct.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Kritiek" en verschil van "smaken en inzichten"? Wie hou jij voor de gek Dennis?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is merkwaardig, dennis, jouw beschrijving is die van iemand die jahjah niet in de uitzending wil zien. dat is een oproep tot censuur. ik ken genoeg joods-israeli's die walgen van de israelische mensenrechtenschendingen en de diefstal en bezetting van Palestijns land.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Stan, klopt ik vond en vind Zomergasten niet 't geschikte programma van Jahjah. Ook vind ik 't onterecht dat STER TV-commercial hieromtrent heeft tegen gewerkt ongepast. Onze oproep is op geen enkele wijze een oproep aan de media of VPRO op Jahjah nergens meer aan bod te laten komen. Lees de tekst van de advertentie in Trouw er maar op na. Je kunt 't met die oproep niet eens zijn, maar het is geen oproep tot censuur! Ook ik ken mensen die van alles vinden....vrijwel allemaal ook niet geschikt voor Zomergasten.

   @Sonja, wie houd ik voor de gek? Reageer hier toch ook op vragen/ opmerkingen. Veel anderen zouden dit niet doen. Het is flauw om te doen of we een oproep hebben gedaan voor censuur. Dat klopt namelijk niet.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…