Doorgaan naar hoofdcontent

Boycot Vegetarische Bond

Anoniem heeft een nieuwe reactie op je bericht "Obama's Wars Are Illegal" achtergelaten: 

Als verontrust vegetarist... Vandaag op het museumplein: 'De langste vegetarische tafel' georganiseerd door de vegetariërsbond met als hoofdsponsor Tivall een Israelische firma onderdeel van Osem en Nestle ('1995 – Osem acquires 50% of Tivall. In this year, the food giant, Osem, expressed its confidence in Tivall by acquiring 50% of the company and establishing the Tivall Group within Osem. Over the years, Osem-Nestle increased its holdings in Tivall and currently holds 58% in Tivall, while Kibbutz Lohamei HaGeta’ot holds the remaining 42%.- Osem.co.il') Lees meer op de site van Documentatie en Onderzoekcentrum Palestina DocP en boycot Tivall 'In een telefoongesprek deelde de Vegetarische Bond mede dat deze problematiek weliswaar relevant is, “maar buiten ons blikveld valt”. Het belangrijkste voor de Bond is dat zij een “positief evenement” willen neerzetten. Daarbij knijpen ze een oogje toe als het gaat om de reputatie van een samenwerkingspartner, bijvoorbeeld Unilever dat immers zaden patenteert.' Opdat hypocrisie en zeker ook mensenrechten schendingen niet onopgemerkt mogen blijven ...

*BoycotIsraelProducts 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…