zondag 4 oktober 2015

U.S. Regime Change in Europe

WikiLeaks - The US strategy to create a new global legal and economic system: TPP, TTIP, TISA.

https://www.youtube.com/watch?v=Rw7P0RGZQxQ

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Door de voice over van Wim Brands (of vergis ik mij?), zelf geoloog, en de openings scène die over 'fracking' handelt, moest ik zomaar aan zijn interview met Peter Westbroek denken. Een voetnoot ik weet het, maar toch. De boodschap kan wat frivool overkomen eventueel maar in de herziene editie van 'De ontdekking van de aarde ' is een extra hoofdstuk gewijd aan deze desastreuse praktijk die meer vernielt dan dat het iets oplevert dat de moeite waard is. Hopeloze roofbouw uit radeloosheid lijkt eerder het geval. Ik maak mij ook geen illusies over 'gaia' tenzij we er wat over te zeggen hebben, en daar gaat het om. De vergelijking met lobbies in de wapenindustrie dringt zich op. Snapt men niet bij de meeste zendgemachtigden. Hoe zou dat toch komen?

Anoniem zei

Nu ja over de Tegenlicht aflevering van de VPRO dus, met overigens dank aan Hella Hueck en Robert Went die eveneens van 'n kritische blik blijk geven en het publiek pogen te waarschuwen, het publiek informeren. Niet dat ik denk dat het verschil gaat maken. Te beslommerend, na ons de zondvloed, te druk met overleven in het hier en nu of zo. En ik snap ook nog waarom. Oh ironie van goede bedoelingen, verspild zaad. Uw patent. Liever een zetel in de veiligheidsraad van de VN dan vasthouden aan een gerechtelijk onderzoek naar oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid (intrekkend) in Yemen. Nederland, tong uit tong in. Tingtong heet dat in Thailand. En zo is het.

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...