zondag 2 augustus 2015

Zionist Fascism 255

Girl Wounded In Jerusalem Gay Pride Attack Dies

Shira Banki was among six people wounded by an ultra-Orthodox Jewish man.

A man waves a rainbow flag as thousands of Israelis from the gay community and supporters gather in downtown Jerusalem on August 1, 2015 to protest against discrimination and violence against the gay community following an attack at the Jerusalem Gay Pride parade.

JERUSALEM (AP) — An Israeli hospital spokeswoman says a teenage girl stabbed by an anti-gay extremist in last week's attack on Jerusalem's gay pride parade has died.
Hadar Elboim of Hadassah hospital said the 16-year-old succumbed to her wounds Sunday and that her organs will be donated.
The girl, identified as Shira Banki, was among six people wounded Thursday by an ultra-Orthodox Jewish man who had carried out a similar attack on a gay pride parade in 2005.
He had been released from prison just three weeks earlier and had angrily spoken out against the parade after his release.
Jerusalem, known for its rich religious history and tradition, holds a modest parade annually in contrast to the large parade in nearby liberal Tel Aviv, which drew over 100,000 people this year.

http://www.huffingtonpost.com/entry/jerusalem-gay-pride-attack-girl-dies_55be30a0e4b0b23e3ce31312?

De NRC toonde deze foto:


9/20 De ultra-orthodoxe Yishai Shlissel (midden) probeert

 op het publiek van een Gay Pride in Jeruzalem in te steken. 


Er raakten zes bezoekers gewond uiteindelijk en twee 


agenten. Foto AFP/Kobi Deel deze foto…


'Probeert'? Hoe zijn die zes bezoekers en twee agenten gewond geraakt? En wat betekent het eufemisme 'ultra-orthodox'? Wat ik zie is een terroristische aanslag. Waarom kwalificeert NRC een Joodse terrorist als een 'ultra-orthodox'? Had de man geen keppeltje gedragen, maar een Palestijnse shawl, dan had de NRC hem een 'terrorist' betiteld. Waarom niet in het geval van een Jood? Zowel de Palestijn als de Jood zijn semieten. 



3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach, een god die het recht op 'n voorhuid verbiedt. Heel niet gek!
Dat is GEEN terrorisme. Maar identiteit. En er is geen psychologische verklaring voor het fenomeen dat de msm dingen niet uit elkaar kan houden?.
Fundamentele pijpenkrullen doen het beter. Met liefde niets te maken. Wel jammer dat het niet daar over gaat. Extremisme. Het fundamentalisme. Alsof het vermoorden van de leeuw door een tandarts het verdient weg te kijken van de geaccepteerde praktijk van hoe dieren te doden en waarom. Was ik gelovig zou ik er aan toevoegen 'in godsnaam'. Maar dit is beestachtig. In de natuur komt homosexualiteit niet voor... Overigens heb ook ik een broertje dood aan die gay parade's. Vroeger de roze zaterdag dat was leuk en toen zat Gerard Joling vast in de kast. Alles heeft een reden.
Tom Robinson Band - (Sing If You're) Glad To Be Gay (7" version 1978)

Anoniem zei

Het zou mij overigens niet verbazen als Gerard joling inmiddels rijk genoeg is om een Grieks eiland te kopen om zijn (klassieke) lusten te botvieren. Misschien vergis ik me. Spoelen er ook vluchtelingen aan op het strand van onze koning? Hetzelfde liedje? Vet! Die dochter, die gaat ver komen.

Anoniem zei

The live version is much better but embedded in a concert registration. Nostalgia, sort of...
TOM ROBINSON BAND - Blue Murder
Pink Floyd - Pigs (Three different Ones)
the third are leftovers btw

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...