dinsdag 18 augustus 2015

Profiling op Zionistische Wijze



Sonja heeft een nieuwe reactie op je bericht "Gerard Bouman's Politiestaat 6" achtergelaten: 

In het proces-verbaal schrijft de politie Gouda: "Wij hielden ons op tussen het podium van Sinterklaas en de media. Wij zagen hier gezinnen met hun kleine kinderen staan en daartussen mensen, die opvielen door hun afwijkende uiterlijk met betrekking tot het beeld van mensen met gezinnen. Hun uiterlijk zou je kunnen typeren als links georiënteerd. Wij spraken deze mensen aan en hoorden dat zij geen antwoord gaven op eenvoudige vragen als: ‘Waar komen jullie vandaan en wat komen jullie hier doen of wat is jullie intentie?’ Wij zagen ook meerdere mensen met een negroïde uiterlijk zich tussen het genoemde podium en de opstelling van de pers begonnen te verzamelen. Sommige van hun hadden grote rugzakken en andere droegen t-shirts met teksten tegen racisme. Dit beeld gaf ons een onrustig gevoel van veiligheid voor de aanwezige gezinnen.” 


Dit heet profiling. Ook de Amsterdamse politie doet dit in samenwerking met het Nederlandse leger om zo zogeheten problematische buurten met al dan niet 'negroïde' burgers in kaart te brengen. En ook het Amsterdamse Rijksmuseum doet aan profiling, om te kijken wie een afwijkende bezoekers is die moeilijkheden zou kunnen veroorzaken. Zij hebben Israelische 'specialisten' hun medewerkers laten opleiden. De grote motor achter de profiling is Israel, die op die manier Palestijnen in bedwang hopen te houden. Dus de Nederlandse autoriteiten doen niets anders dan wat de fascistische zionistische bezetter doet. Voor de macht in een neoliberale 'democratie' is het doodnormaal de eigen burgers te wantrouwen. Orwell heeft niet voor niets 1984 geschreven.


Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...